Chapter 1

112 9 2
                                    

"Аш спри да се взираш" Избута ме Калъм, говорейки ниско.

Аз не можех да спра да го зяпам "Съжалявам, но той е прекрасен. Има прекрасни очи, прекрасна усмивка и тази мръсно руса коса..."

"Знам, постоянно ми го повтаряш" Калъм отхапа от сандвича си и аз се ухилих. Той така ме разбира, обичам, когато ме изслушва докато говоря за Люк, той е толкова добър приятел.

"Здравей, Кал!" Чу се гласът на Люк, а сърцето ми започна да бие по-бързо. "С отбора ще ходим за сладолед след училище искаш ли и ти да дойдеш?"

"Разбира се!" Каза Кал обръщайки се към мен "А ти ще дойдеш ли?"

"Не знам" казах и погледнах към пода. Може би щях да отида, защо и Люк ще ходи, но не мога по това време.

"Добре, значи Кал ще се видим там. Аш, надявам се да дойдеш." В този момент се появи огромна усмивка на лицето ми. Бях като вцепенен с идиотска усмивка на лицето. С Калъм се запътихме към класната стая и когато почти бяхме стигнали до стаята Калъм спря.

"Не ми се влиза в час" Нима на Калъм Хууд не му се влизаше в час? Това не е нормално.

"Какво си направил с Калъм и защо точно той?' Обърнах се към него и се засмях

"Просто не ми се влиза...Неловко ми е."

"От какво?" погледнах го въпросително

"От нея" Той посочи едно от момичетата от класа. Тя се казва Ния, има дълга черна коса, зелени очи и е доста висока. Тя не е като останалите момичета, които някога съм виждал. Тя не носи поли, рокли и обувки на токчета, и доколкото разбрах от самата нея не понася да носи грим. Никой никога не я е виждал да носи едно от тези неща. Тя си пада по-естествена(Ако мога така да го кажа) кецове, анцузи и тениски. Най вероятно заради това Калъм я харесва, а и е доста красива. "Неловко ми е всеки път в този час тя да седи на чина пред мен и аз като пълен идиот по цял час да я зяпам и да нямам смелостта да я заговоря."

"Изобщо имаш ли си на представа с кой говориш? В момента говориш с момчето на което всички се подиграват, защото не е с нормална сексуална ориентация. Говориш с момчето, което харесва едно от най-популярните момчета в училището и всеки път, когато го види се държи, като някой туко-що избягал от лудницата. Ако смяташ, че ти си зле.." Тогава Калъм ме погледна и се усмихна

"Прав си! Ще се опитам да я заговоря след часовете. Ти си супер!" Влязохме в стаята и седнахме на местата си точно, когато часът започна и учителят влезе.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Boy With The Crush (Бг превод)Where stories live. Discover now