7.Bolum:WHAT THE FUCK

17 0 0
                                    

Bilmedigim birseyin etkisiyle uyandim ve yataktan ayaklarimi sarkittim. Uykumu alamadigimi hissedebiliyordum. Esneyerek ayaga kalktim ve lavobaya gittim.

Aynadaki yansimami gormek dun gece yedigim tum cikolatayi kusma istegi uyandirmisti. Gozlerim aglamaktan dolayi sismisti ve altlari morarmisti. Perisan goruntume dayanamayarak aynaya su firlattim. Bu lanet olasi kiz ben degildim. Pes pese gelen hickiriklarla sarsildim. Elimi agzima bastirarak hickiriklarimi durdurmayi denedim. Kimse duymamaliydi bu sessiz isyanimi. Aynaya son bir kacamak bakis atarak elimi yuzumu yikadim. Hadi ama bu kadar aciz olamazdim. Birkac guzel sevgi sozcugune kanmis olamazdim.Degil mi ? Kendimi cevapsiz birakarak banyoya ilerledim. Sicak suyu actim ve yorgunlugumun gecmesini diledim.Sicak suyun verdigi rahatlikla gevserken bir an icin justini hic tanimamis olmayi diledim yada hic sevmemis olmayi...

Bes dakika daha dusta kaldiktan sonra havlumu hizla ustume gecirerek kendimi odama attim. Bugun ise gitmek zorundaydim. Hic istememem birseyi degistirmezdi. Yüz farkli sorumlulugum vardi ve ben hepsinden de bikmistim. Sessiz kufurler savurarak dolabima ilerledim. Bugun kendim gibi giyenecektim. Tek kelimeyle:Basit. Hizla siyah etegimi giyindim. Ustume beyaz gomlegimi gecirirken topuklularimla kesistim. Uzgunum bebeklerim bugun degil. Ayagima siyah babetlerimi gecirdim. Boy aynasindan kendime baktigimda resmi bir goruntum vardi. En son ne zaman boyle giyindigimi hatirlamaya calistim. Ilkokuldaki koro maceram aklima geldiginde somurtmadan edemedim.

Ben hep civil civil, rengarenktim. Karekterimle, giyimimle ve herseyimle...

Olumsuz dusuncelerim yuzunden kendime goz devirdim. Gercekten mi Emily ? Saclarimi hizla salas bir sekilde ordum ve makyaj namina sadece bir kalem cekmeye basladim. Lady Gaganin o muhtesem sesi odada yankilanmaya basliyinca goz kalemim panikle goz kapagima dogru yol aldi ve resmen gozumde "L" harfi olustu. Bu kadari da gercekten fazlaydi. Hersey ust uste geldikce boguldugumu hissedebiliyordum. Gozlerim sinirle dolarken ciglik attim. Alt komsu beni becerecekti ama bu lanet detay kimin umruna ? Cunku benim degil.

Goz kalemimi sinirle aynaya firlattim. Ve silmek gibi zekice bir secenegi gormezden gelerek telefonu elime aldim. Arayan Mattdi.

-Alo ?

-Hey bebegim. On bes dakikaya kapida ol.

-Ne ?!

Telefondan yukselen bip bip sesleriyle disimi sıkarak merdivenlerden asagi indim ve kendime bir portakal suyu hazirladim. Gunum berbat baslamisti ama iyi bitermiydi. Bir umut. Zaten hep bir umut vardir degil mi ?

Tam kendime bir tane tost hazirlamak icin kollari sivamistim ki kapimin onunden gelen tir kornasiyla cigligi basmam bir oldu. Alel acele evin onune kosarken kafamdan bin farkli dusunce gecti. Evimin onunde kaza olma olsailigi neydi. Yuzde %90 %100 ? Gerginlikle kapiya ulastim. Hizla kapiyi actigimda bana deli gibi gulen bir Matt beklemiyordum. Hadi ama ?

-Matt o seste neydi oyle ?

-Bebegim - bu kelimeyi kullanmayi gercekten birakmaliydi.- yuz ifadeni gormeliydin.

- Sadece beni korkutmak icin arabana tir kornasi mi taktirdin. WHAT THE FUCK ?

Mattin kahkahalari sokagi inletirken hizla arabaya ulastim. Kapiyi acarak kendimi iceri attim. Emniyet kemerimi taktiktan sonra hala biyik altindan gulen Matte baktim.

- Sorun degil istedigin kadar gulebilirsin. Hatta biraz daha bagir ki sesimiz Avrupa kitasindan duyul-

Sozumu kesen agzima kapanan elleriydi. Bu cocuk kafayi yemisti. Gozlerim dehsetle irilesirken elini cekme girisiminde bulunmamisti.

- Beni bilmem ama senin bagirman Avrupada bir kriz baslatmistir. Neden biraz daha sakin olamazsin ki ? Surekli regl olmus gibi huysuz davraniyorsun.

Sikayetleri uzerine hala agzimda kapali olan ellerini isirdim. Elleri bogazima indiginde anlik bir panik yasadim beni oldurmezdi degil mi ? Beynim hizla calisirken kendimi kurtaricak bir hamle dusundum. Ne yapabilirim ?

Ve her zaman ise yarayacak olan o hamleyi yaptim hemen agzimin onune dek gelen bilegini yaladim. Neden yaptim ki bu lanet hamleyi ? Kendime icsel bir tokat attim. Elini uzerimden cekerken konustu.

" Simdi intahar etmene sebep olacak cumlem geliyor. Hazir misin ? "

- Hizli soyle.

- Dun gece bardan esmer bir bomba kaldirmis olabilirim. O heryerimi yalamisken banyo yapamayacak kadar usengectim. Ve sey su anda uclu yapmis gibi hissetmem normal mi ?

Midemden bogazima kadar gelen safra sivisiyla kalakaldim. Ve gunun ikinci WHAT THE FUCKini kendime aramagan ettim.



Justin BieberHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin