Süt İle Saç Düzleştirme

2.6K 54 11
                                    

50.8 K olmuşuz ve çok sevimdiğimi söyliyim. Kızlar bu bölüm sizler için gelsin ;) Yalnız bişi fark ettim. Okunma oranı desem, yorumlar mı, oylar mı desem? Bi düşüş fark ettiniz mi? Lütfen bu konuda bana destek çıkın. Hadi sevgili, canparem, tanecik okurlarım ❤ Siz olmazsanız ben bir hiçim biliyorsunuz. Heppinizi çok seviyorum biliyorsunuz. Kanıtım da var. Sizleri sevmesem, böyle bir kitap yazar mıydım? Tamam onu da geçtim, bu bölümü yazmazdım. Hikayeyi tamamlar geçerdim. Bu satırları yazarken bile emek sarf ediyorum. Bu emeği sizi sevdiğim için yapıyorum. Annemin 'artık telefonu bırak' veya 'büğün akşama kadar cezalısın' demesini umursamadan sizlerle ilgileniyorum. Sizleri küçük, sanal bebeklere benzetiyorum. Çünkü sizlere emek veriyor, sizleri seviyorum. Hayatımda hiç sanal bebek oynamadım. Bu yüzden pek bişey bilmiyorum onlar hakkında. Bak çok uzattım. Şuan bile annem kızıyor bırak telefonu die. Neyse sizi fazla yormiyim. Dram dolu başlayan bölümümüze geçebilirsiniz artık :* Bu arada şarjım %4. Ama ben umursuyor muyum. Şarjım az demiyom. Şarjım bitesiye kadar sizlerleyim. Hadi fazla uzattım :D

SÜT İLE SAÇ DÜZLEŞTİRME
Bir sprey şişesinin 3'te 1'i kadar süt doldurun. İçerisine ilave olarak daha da kuvvetlendirmek için Hindistan cevizi sütü ilave edebilirsiniz. Veya yağı da olabilir uçan yağlardan da olabilir.

Eğer Hindistan cevizi sütü kullanıyorsanız, yarım limon suyu ile birleştirebilirsiniz. Ardından koyu kıvama gelmesi için buzdolabına koyup bir saat kadar bekleyeblirsiniz. Bu meyveler kokulu olduğu için daha hoş kokar ve saçlarınızı nemlendirir. Süt yerine süt tozu kullanabilirsiniz. Ancak bu sütün bulunmadığı durumlarda daha iyi olabilir.

Saçlarınızı açın ve süt spreyini tüm saçınıza sıkın ve iyice diplere de gelmesini sağlayın. Saçlarınızı tamamen süt ile nemlendirmeyi unutmayın. Saç diplerinden saç uçlarına kadar nemlendirin.

Saçlarınızı sütle nemlendirdiğinizden emin olduktan sonra tarakla saçınızı tarayın ve saçlarınızı tamamen açın.

Son olarak duşa girin ve saçlarınızı bol köpüklü, saçları düzleştirmeye yarayan bir şampuanla yıkadıktan sonra kendi kendine kurumaya bırakın. Zamanla sık kullanmanız haliyle daha düz saçlara sahip olabilirsiniz.

Öpüldünüz :*

Kızlar İçin Saç TavsiyeleriWhere stories live. Discover now