Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
•
Taktığım kulaklık kulağımı çınlatırken telefonumdan müziğin sesini kısmıştım, karşımdaki okula bakarken bi yandan telefonumu kontrol ediyordum, sözde Jen beni okul kapısında bekleyecekti ama şuan ben bekliyordum.
Bi anda bedenime koşarak sarılan Jennie ile sarsılmıştım, tüm enerjisi ile beni güldürmeye başarmıştı "naber bebeğim, sonunda şu okuldasın ve artık beni anlayacak biri var ne kadar mutluyum anlatamam" dediğinde gülmüştüm "iyiyim nini, bende seninle sonunda aynı okulda olduğum için çok mutluyum" dedim ilerlerken "abimle konuştum, seni bizim sınıfa kayıt ettirdi, şimdi yinede bi müdüre uğra kimliğini verde düzgün kayıt etsin" dediğinde başımı sallamıştım.
Jennie okulu ve yanımızdan geçen insanların dedikodusunu anlata anlata müdürün odasına getirmişti, kapının önünde bekleyeceğini söyleyerek bi keko misali yere çökmüş bekliyordu, bu kız deliydi.
İçeri kapıyı çalarak girdiğimde Müdür masasındaki bi kaç kağıtla ilgileniyordu, bana odaklandığında konuştum "merhaba müdür bey, ben okula kayıt olucaktım. Kimliğimi getirdim" dediğimde hatırlamışçasına tepki verdi "evet Bay Jeon haber verdi, geç kızım sen ver kimliğinide. Ben zaten kayıt ettim seni ama eksik bilgilerini gireyim" deyip kimliğimi almış ve bilgisayar üzerinden bi şeyle uğraşmaya başlamıştı, etrafıma şapşalcasına bakınırken bi süre sonra müdür konuştu. "tamamdır kızım sen geçebilirsin sınıfına kayıt oldun" dediğinde kimliğimi geri almış ve ayaklanarak odadan çıkmıştım.
Odadan çıktığımda Jennienin bi hoca olduğunu düşündüğüm biri ile aptal bi cilveyle konuştuğunu gördüm, Jen nolursun dur. Yanına ilerlerken odağı dağılmış gibi hızla beni yanına çekti "Bay Kim bakın buda Rose, aman Park Chaeyoung" dediğinde eğilerek selam vermiştim. "Rose buda canımız Fizik öğretmenimiz Bay Kim Taehyung" dediğinde göz devirdim, her gece mesajlarda deli gibi aşkını anlattığı öğretmeni buydu.
"okulumuza hoş geldin Chaeyoung, çok memnun oldum. Üçüncü ve dördüncü dersim sizinle zaten tekrardan tanışırız canım. Jenniecim sende son kaldığımız yeri kitaptan açıp masama bırakabilir misin? Ayrıca tahtayada konumuzu ve dersimizi yazarsan çok sevinirim" dediğinde Jennie nerdeyse bayılacaktı "Bay Kim siz isteyin yeter lütfen lafı bile olmaz" dediğinde Bay Kim gülümseyerek uzaklaştı, bu kız aklını kaybetmiş olmalıydı.
Jennie aptal aşık haliyle koluma girerken konuştu "bu kadar yakışıklı nası olabiliyor anlamıyorum Rose, bayılasım geliyor" dediğinde göz devirdim "Jennie öğretmenimize yürüdüğünün farkında mısın" dediğimde konuştu "uç dese uçarım Rose, ayrıca Öğretmenim olabilir ama aynı zamanda abimin arkadaşı da lütfen" dedi beni düzelterek, bu komik haline gülerken sınıfa girmiştik, Jennie beni bi sıraya ilerlettiğinde cam kenarının orta sıralarından birine oturmuştuk.
Bi kaç bakış bizdeydi Jennie heyecanla Taehyunga olan aşkını anlatıyordu, içeri bi hoca girdiğinde ayağa kalkarken daha sessiz konuştu "abim geldi" demişti.
İçeri gelen öğretmenimizle herkes ayaklanmış ve sessiz kalmıştı, "oturabilirsiniz" dediğinde hepimiz sessizce otururken öğretmenimizin gözü bana gelmişti, bi süre inceledikten sonra konuştu. "Yeni öğrencimiz geldi bu gün, kendini tanıtabilirsin" dediğinde heyecanla ayağa kalkmıştım, bedenimde hem heyecan hemde stres duygusu yaratmıştı. "Ben Park Chaeyoung, Aucklanddan geliyorum, eskiden burda yaşsamda babamın iş nedeniyle taşınmıştık şimdi ise kalıcı olarak döndük" dediğinde Öğretmenimiz başını sallamış ve konuşmuştu.
"bende Jeon Jungkook, sınıf öğretmeniniz ve Matematik öğretmeninizim, ayrıca müdür yardımcısı olduğumdan herhangi bi şeyde bana gelebilirsin. Tenefüste odama gel sana ders çalışma programı verelim" dediğinde başımı sallayarak yerime oturdum, bu okulun öğretmenleri neden bu kadar yakışıklıydı?
Diğer öğretmenleri tanımasamda Bay Kime göre disiplinli olduğu belliydi. Derste Bay Jeonun sorduğu sorular dışında çıt bile çıkmamıştı, Güzel bi ders sonrası zil çaldığında Bay Jeon bana döndü "gel Chaeyoung" dediğinde Jennieye veda ederek Bay Jeonun peşinden gittim, üst kattaki müdürün odasının civarında Bay Jeonun odasına girmiştim. Çekingence masanın karşısındaki karşılıklı sandaliyelerden birine otururken oda yerine yerleşmişti.
"sana klasik programlardan birini vericem, orta seviyeli öğrenciler için bunu tercih ediyoruz genelde. Eğer başarılı bi öğrenciysen biraz daha sıkı bi program vericem" dediğinde başımı sallayarak konuştum. "iki yardır yerleşme sorunumdan dolayı konuları kaçırdım Bay Jeon" dediğimde biraz düşünmüş ve konuşmuştu "normalde böyle bi şey yapmam ama zaten benim Jennie ile kardeş olduğumu biliyorsun. Akşam Jennie ye ders çalıştıracaktım Fizik hocanız Taehyung ile, sende gel en azından bu derslerden geri kalma, diğer derslerin için Öğretmenlerinle konuşucam" dediğinde başımı sallayıp tebessüm ettim "teşekkürler Bay Jeon" dediğimde konuşmaya devam etti.
"buraya gelişinin sorunlu olduğunu duydum Jennieden, istersen Rehberlik öğretmenine seni yönlendirebilirim yada benimlede konuşabilirsin" dediğinde kaşlarımı çattım, klasik Jennie ağzını tutamamıştı.
"Annem ve Babam anlaşamadıklarından ayrıldılar, annemle buraya döndük. Biraz zorlu bi süreçti ama bi sorunum yok, sağolun Bay Jeon" dediğimde gözlerime derince bakmıştı, sonrasında başını salladığında tekrar konuştu "peki öyle olsun, dediklerimi unutma, sen sınıfa dön ve Jennieyi çağır bana" dediğinde ayağa kalkmış kapıya ilerlerken aklıma gelmiş gibi Jeona döndüm, bana bakıyordu. "Bay Jeon, bi süre okulda telefonumu bırakmasam, annem ve ben iyi olsakta hala zorlu bi süreçteyiz acil bi durumda annem bana ulaşsa çok güzel olur" dedim utana sıkıla, Bay Jeon ise kafa sallayarak konuştu "bu konuyu müdürle konuşucam" dediğinde irice gülümseyerek konuştum. "Sağolun Bay Jeon"
•
ilk bölümü umarım beğenmişsinizdir vote ve yorumları bekliyorum hepinizi çok öpüyorummm