Hoofdstuk 10

11 1 0
                                    

Pov. Jessa

Ik kan het niet geloven.... Ik ben zwanger...... Ik heb geen flauw idee hoe ik dit Dylan moet vertellen, en mijn ouders hoe gaan ze reageren. Ik besluit het eerst aan Dylan te vertellen. Ik loop naar hem toe. En voor ik een woord kan uitbrengen barstte ik weer in tranen uit. Dylan trekt mij in een knuffel. 'Wat is er schatje?' Vraagt Dylan lief. 'I-ik B-B-ben zzzzz-zwa-wangerrrrr!' Antwoord ik stotterend, 'Dylan gaat zitten en zet mij op zijn schoot. Ik draai me om zodat ik naar hem kan kijken. 'Maar,' zegt Dylan 'sinds wanneer?' '3 weken terug' zeg ik nu weer wel rustig. Dylan begint weer te praten 'Door de ver-' 'ja' antwoord ik. Ik wou verder praten maar dat gaat niet hij drukt zijn lippen op de mijne, 1000 vlinders razen door mijn buik. Ik wil dat het nooit stopt, maar jammer genoeg onderbreekt hij de kus. 'Ga je abortus plegen?' Vraagt hij opeens. Ik haal me schouders op en kus hem dan weer.

Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet of ik het kindje wil houden maar ik wil geen abortus ik ben namelijk bang voor abortus maar ik wil wel een kindje maar niet van een verkrachter. Ik haal het weg. Ik wil een kindje van Dylan (ooit) niet van die man. Ik ga nu een afspraak maken voor over 2 weken als ik weer in nl ben.

Nu ga ik me ouders bellen.

Nadat ik mijn ouders heb gebeld heb ik besloten dat we eerder naar huis gaan en dan ga ik naar abortus kliniek ik ga over 3 daagjes weg, Sophie, Savannah en Lisanne ook de jongens gaan 3 daagjes later. We gaan super veel contact houden en vaak naar elkaar het is 15 minuutjes van elkaar vandaan (Dylans huis en de mijne) dus kan met mijn scooter naar hem toe want ben 16 en ik krijg scooter moet alleen nog mijn rij bewijs halen maar dat is zo gebeurd.

________________________
ik heb het druk gehad en ik was vergeten te uploaden sorry maar er is weer een hoofdstuk ik wil trouwens ilseeeexo bedanken want ze heeft me geproomd en -perfect zij heeft mij ook gepromoot dankje💕💞💋😘😍

Holiday loveWhere stories live. Discover now