Hoofdstuk 9

9 0 0
                                    

Pov. Jessa

Het is ondertussen al weer 2 weken verder ik. Ben weer uit die soort Shok, me ouders zijn niet langs gekomen omdat ik dat niet wouw. En we hebben een rechtzaak aangeklaagd als we weer in Nederland zijn. Maar er is nog iets over 1 week gaan we naar huis en dan moet ik Dylan missen trouwens waar woont Dylan eigenlijk? Weetje ik ga het vragen.

Ik loop naar Dylan en geef hem een knuffel. En vraag dan: 'Waar woon je eigenlijk?' 'In Rotterdam, jij?' Antwoord Dylan 'dat meen je niet ik ook! 'Ik stuur wel me lokatie via whatsapp.' Zegt Dylan.

Wouw Dylan en ik wonen hartstikke dicht bij elkaar! Ik ben zo happy!

Trouwens ik had nu eigenlijk ongesteld te zijn maar dat ben ik niet. Ik w8 al 3 dagen. Dus ik besluit het aan Lisanne te vertellen. En zij zegt dat ik een zwangerschapstest moet halen. Dus ik ga met Lisanne naar de winkels en haal een test. Als ik thuis ben lees ik de Nederlandse handleiding. Er staat dat ik er over moet plassen en 5 minuten moet wachten. Ik ga naar de badkamer en plas over het ding als of het niets is maar als ik het ding op het tafeltje heb gelegd word ik plots bang, wat als ik zwanger ben ik ben nog te jong om zwanger te zijn ik ben pas 15 wat als! Die 5 minuten duren een eeuw. Maar als de 5 minuten klaar zijn durf ik niet te kijken, maar toch deed iets in me dat ding pakken en ik keek er naar..... 'ZWANGER |||  ' stond er in het Nederlands vertaald. Ik begon als een gek te huilen en storte neer op de grond. Snel kwam Lisanne en Sophie binnen gerent. 'Wat is er?' Vragen ze te gelijk. En ik laat ze de test zien. Meteen komt Savannah ook binnen en vraagt ook wat er is en alweer laat ik de test zien ze trekken me in een fijne knuffel

Holiday loveWhere stories live. Discover now