12. Op school bij Teresa

13 0 0
                                    

Daisy en Joyce lopen naar hun kluisje. Ze doen met een code hun kluisjes open. Maar Teresa weet niet welk kluisje van haar is en welke code. Daisy zegt "contact aarde met liv" ze draait haar hoofd om naar daisy en Joyce "gaat het goed liv wat is er" zei Joyce "niks.... Uhm... Ik moet naar het toilet .... Excuseer me" ze blijft staan en wacht "nu moeten jullie zeggen je ben geëxcuseerd" "WAT!" Teresa schrok "sorry laat maar" zei ze. En ze liep naar de wc. Daisy en Joyce keken haar met verbaasde ogen aan "wat is er met liv gebeurd" zei Joyce "geen idee maar we komen erachter we zijn tenslotte haar beste vriendinnen" " daisy ik denk dat ik het weet misschien is ze verliefd " "OMG! Hier moeten we meer van weten " ondertussen in de wc's was Teresa aan het appen met liv.

Teresa: OMG! Liv help snel welk kluisje en code please😰😬

Liv: Rustig maar, kluisje 1201 daisy heeft 1202 en Joyce 1200 je zit er tussen in en de code is 1324 succes 👍vandaag ennuuuhh pas op voor victoria en haar vriendinnen en ff voor de info haar moeder is directrice van victoria's secret😴 en ze heeft alle luchtjes en tasjes en assecoires enzovoort😑 en negeer haar gewoon okey we vallen bij haar niet in de smaak.😒

Teresa: ok thnx voor info☺️👍

Ze drukt de telefoon uit en ineens stormen daisy en Joyce binnen. "En nu ga je meteen vertellen wat er aan de hand is!" "meiden, er is niks" schreeuwend zeggen ze "wel je doet raar" Teresa schreeuwt terug "er is niks!" "je bent verliefd" zei Joyce weer rustig pratend "huh... Wat.. Nee.. Alles behalve dat" "wat is er dan" "okey..okey ik kan niet tegen jullie liegen en" tringgg!!!!! "de bel gaat we moeten snel zijn vertel het na school maar okey we moeten gaan" zei daisy ze lopen met zijn drieën uit de toiletten Teresa liet een diepe zucht uit haar mond verdwijnen. Toen ze weg waren kwam victoria uit het wc hokje lopen en daarna haar vriendinnen Emily en Emma ze liepen naar de spiegel. "Hebben jullie dat gehoord meiden" zei victoria "echt wel" zei Emily ondertussen dat ze lipgloss van victoria's secret op haar lippen deed "Emma?" " zoiezo" " mooi wij gaan dat geheim eerder onthullen dan dat zei dat doet we moeten liv haar vertrouwen winnen. dan kunnen we hier een leuke roddel van maken, we doen het zo we winnen haar vertrouwen bouwen een band dan verteld ze ons haar geheim, dat maken wij het natuurlijk drie keer zo erg. ondertussen is ze daisy en Joyce kwijt en tadaa haar leven op school is verwoest. Aan dat van thuis hoeven we niks te veranderen dat is al erg genoeg. " wauw prachtig idee" zei Emma "prachtig? een fantastisch idee" "nou meiden zoek een plekje uit in het lokaal" en de vriendinnen liepen het toilet uit. zij deed haar favo luchtje op Chanel nb5 en werkt haar lipgloss bij en loopt dan ook de toiletten uit.

Comment&vote please
Xxx mij

Life changedWhere stories live. Discover now