7.BÖLÜM : FIRTINALI DENİZ

119 15 1
                                    

"kılıcını hep yukarıda tut evlat",Steph ileri bir adım attı kılıcını öne savurdu , Watson iki adım geri giderek karşılıklı hamlesini yaptı ve bir adım öne atarak kılcını savurdu , Steph eğilerek Watson ın sol dizine kılcını vurdu. Watson tökezledi."rakibinin gözüne bak,gözünden her yapcağı hamleyi okuyabilirsin". Max elinde kocaman bir geyik ile geldi. Kral JR neşeli bir gülüş ile Max in omuzuna vurdu. "iyi ki yanımıza almışım bu çocuğu , sayesinde karnım doyuyor " dedi . "bu kadar yeter Watson sonra bidaha çalışırız". Goblin , Steph e dönerek "korkarım sonrası yok , artık geldik sayılır. Görünmez köprüye çok az kaldı". Max ile Kral fısıltı ile konuşup kahkaha atıyorlardı. Max geldiğinden beri Kral JR ile çok zaman geçiriyor ve çok eğleniyorlardı. İkisi gerçekten çok yakın olmuştu. Steph neşeli bir sesle "hadi artık süs olsun diye avlamadık o geyiği". Kral JR bakışlarını Steph e doğrulttu " huhug haklı hadi yiyelim ".


Caity kaptan güvertesinde uyuyordu. Tahta kapının aniden açılması ile çıkan yüksek ses onu yatağından kaldırdı. Elinde hançeri ile adamına bakıyordu . " sen manyak mısın be adam " diye sert bir şekilde çıkıştı. Adamı buz kesmişti "leydim fırtına fırtınanın tam ortasına girdik. Geminin batması an meselesi". Caity yatağından fırlayarak dışarı çıktı. Herkes ıslanmış ve paniklemiş bir şekilde bağırıp çağırıyor,küfürler savuruyorlardı. Adamlar yelkeni sabit tutmaya çalışıyordu. Elleri yara bere içinde kalmıştı , ani bir dalgalanma ile gemi sola doğru yattı Caity denize doğru düşüşe geçti. Renly havada süzülüp Caity i yakaladı. Gemiye koydu "dikkatli ol" dedi. Adamlardan biri elinde bir kılıç Caity e sinirli gözlerle bakıyordu. Kılıcını o kadar sert sıkıyordu ki kılıç belki kırılmak üzereydi. Parmağı ile Caity i işaret ederek "sen kaltak bizi ölüme getirdin" diyerek Caity e saldırdı , kılcını ileri doğru savurdu. Caity eğilerek darbeden kurtuldu ve adamın kasıklarına tekme attı , adam acı içinde yerde yuvarlanmaya başladı. Fırtına gemiyi bir beşik gibi sallıyordu. Renly diye haykırdı Caity. Denizden kırmızı eller geminin kenarını çevrelemişti ve gemiye çıktılar kıpkırmızı iskeletler sadece gülüyordu. En büyük olanları tiz bir ses çıkardı ve diğer iskeletler Caity ve askerlerine saldırdı.

Fraabon , Dark Devil in yanına geldi ve dizlerinin üstüne çöktü. Fraabon onun sağ koluydu. Kıpkırmızı gözleri , sivri dişleri ve bembeyaz bir suratı vardı. Beyaz suratının üstünde ise siyah bir çarpı işareti bulunuyordu. Efendim , duyduğuma göre Kral JR altın kılıcın yerini bulmuş ve goblinlere neredeyse yaklaşmış. Dark Devilin yüksek ve korkunç sesi karanlıkta yankılandı "Qewarthları salın".

ALTIN ÇAĞWhere stories live. Discover now