10.BÖLÜM: ALTIN KILIÇ (Sezon Finali)

59 5 2
                                    

Caity ve adamları kırmızı iskletlerle savaşıyordu. Bu yaratıkların sayısı bitmiyordu. Belki yüz tane öldürmüşlerdi ama sanki hiç azalmamış gibilerdi. Caity elinde hançeri iskeletin boynuna hançerini soktu ve diğerine dönerek tekme attı , üstüne gelen diğer iskeletten kenara kaçarak kurtuldu ve diğer iskletin kafasına hançerini sapladı. Ölen her iskelet toza dönüşüyordu. Dışarıda adamlar canını dişine takmış bir şekilde savaşıyorlardı. Gemi ise fırtınada ilerliyordu. Güneş doğmak üzereydi. Denizden gelen çığlıkla yaşayan iskeletler denize doğru koştu. Gemi alabora olmak üzereydi. Caity iskeletin boynuna hançerini sapladı ama arkasındaki iskelet Caity nin kafasına sert bir darbe vurdu. Caity yere yığıldı. Gemi bir beşik gibi sallanmaya devam ediyordu. Renly , Caity i sarsarak uyandırmaya çalışıyordu. Caity uyandığında iskeletler çoktan gitmiş , fırtına durmuş ve güneş doğmuştu. Adamlarının yanına çıktı. Başı ağrıyordu. Kafasını hafifçe sallayarak kendine gelmeye çalıştı. Adamlarının yanına çıktığında hepsi şaşkın bir şekilde denizin karşısındaki ejder adasına bakıyordu. Caity "işte geldik"diye iç geçirdi. Ejder adasından yükselen dumanların arasından beş tane ejder çıktı ve gemiyi çevreledi.

Mahfert gözleri yaşlı bir biçimde yürüyordu. Atı , Qewarthlardan dolayı kaçmıştı. O kadar çok yürümüştü ki başı dönüyor adımları sallanarak bir sarhoş gibi yürüyordu. Ama kafasında düşündüğü tek şey adını bile bilmediği ölen adamına verdiği sözdü. "söz , söz , söz , söz" saatler boyunca aynı kelimeyi söyleyerek yürümüştü. Başı döndü ve yürümesi dahada sallantılı oldu. Bir ağaca tutundu ve "söz" diye ileri bir adım attı ama yere yığılıp kaldı. Gözlerini açtığında kurtadamlar onu bulmuş ve sıcak bir barakaya getirmişti. "Günaydın ufaklık".

Kral JR kılıcına sarılarak ilerledi. Goblin kralı geriledi ve o da kılıcına sarıldı. Qewarthlar krala doğru saldırdı ama Max , Qewarth ın üstüne atladı ve yuvarlandı hayvanın karnına sert ve bir o kadar keskin olan pençelerini geçirdi. Hayvan acı içinde bağırdı. Diğer Qewarth , Watson a doğru koştu Watson panik içinde kılcını çekti ve ileri savurdu. Qewarth pençesiyle kılıca bir darbe vurarak düşürdü. Watson un üstüne atladı. Steph havada süzülerek kılcını Qewarth ın boğazına geçirdi. Hayvan ses bile çıkaramadan öldü. Goblin kralı , Kral JR a kılcını savurdu. Kral kılıcyla hamleyi karşıladı ve Goblinin kılıcını sağa yatırdı ve karına bir tekme attı. Yerde yuvarlanan goblin hemen kalktı ve kılcını ileri sürdü. Kral sağa yattı ve goblinin kılıcı tutan kolunu tutup suratına bir dirsek attı. Goblin geriye doğru sendeledi. Kral kılıcyla goblinin kafasını uçurdu. ve altın kılıca doğru ilerledi kılıcı eline aldı ve dönerek "başardık" dedi. Dark Devil karanlığın içinden çıkarak "daha değil" dedi ve devasa kılıcını çekti. Kral altın kılıcı kavradı ve ileri doğru yürüdü. "hadi" dedi. Ve kılıcını Dark Devile savurdu. Dark Devil geriye doğru kaydı ve hamleden kurtuldu. Kılıcını alıp Kral JR ın göğsüne sapladı. Watson , Steph ve Max korkulu gözlerle olanlara baktı. Kralın ağzından kanlar akıyordu. Dark Devil kralı kılıcyla beraber havaya kaldırdı. Altın kılıç kralın elinden düştü. Dark Devil kralı ileri savurdu. Max aniden ayağa kalktı ve koşmaya başladı. Dark Devil hamlesiyle kara dumanlar ile üçünü birden duvara yapıştırdı. Kara ateşler ile tavan yıkıldı ve Kara Ejder , Dark Devilin önünde çöktü. Dark Devil yerden altın kılıcı aldı ve Ejdere bindi ejder havalandı ve uzaklaştı. Max , Watson ve Steph in bayılmadan önceki son gördükleri şey ise Kral JR ın ölü bedeniydi.

(1.Sezon bitmiştir okuyan , yorum yapan ve oylayan herkese çok teşekkür ederim. Herkes kitabı 10 üzerinden değerlendirebilir mi.
2.sezon Haziran ayında çıkacaktır.)

ALTIN ÇAĞWhere stories live. Discover now