Asi/ 25''Dönme limonlar. '' :D

28 2 0
                                    

''Asi, hadi yemek zamanı!!''.....

Uyu sen Asi nereden geliyorsa gelsin bu ses. Ayıcığına iyicene sarıl.Oh miss..Kapı tekrar çaldı.

'' Hadi ama.''

Lan,..ben buraya ayıcık getirmedim ki.Gözlerimi aralayıp.Uzun kirpik ve keskin bir burun,sakallı biri.Çığlığı patlat Asi..''Aaaaaaa!!İmdat.Aaaa.!!Hırsız var!!.''

Aa aa yanımdaki öküzmüş!!O bana bakınca ona tekme atıp yatağımdan düşürdüm.Bu benim yatağımdı.Sadece bana ait.Sonra da kıçımı dönüp gözlerimi kapattım.Ve seksi rüyama devam ettim.Öküzün iniltisi eşliğinde.

''Asi, ne hırsızı ne oldu kızım.Aç şu kapıyı.''.. Lan,uyutmuyorlar arkadaş.Ha ne hırsızı??Yine muhteşem bir çığlık daha.Yatakta ayağa kalktım.Etrafa baktım hırsız yok ki! Nereden çıktı bu hırsız davası.Kim başlattıysa ben onun....

''Ya ne hırsızı,bir gidin başımdan uyuyacağım.Uykum var benim.'' Dedim.

Elkasa döndüm.Oda ayağa kalkmış.Sen bittin hareketi yapıyor.Nasıl oluyor o hareket ; şöyle sağ işaret ve orta parmağı birleştirip boynuna getirip düz çizgi çekmek.Yok halay çekmek zombi sabah sabah ne saçmalıyorsun sen yine?? Ya ben anlatmaya çalışıyorum ama.Ne kızıyorsun kızım.Olay böyle.Anlatım bozukluluğu yapıyorsun ama zombi.Kes tıraşı ya...

''Ya benim uykum var ,siz kahvaltı yapın.Ben bir ara uğrarım.'' Dedim. 

Ve yatağa tekrardan çöktüm.Rahatıma düşkünümdür.Ama 1.kural ne idi?ne idi zombicim?? Nerede olursan ol, aç karnını doyur. Eeee o zaman kalk Asi kalk.Pikeyi üstümden attım.Sırt üstü döndüm.Ve kolumu ezdi biri.Kim olacak köşe kırlentim. Tekrar gözlerimi açtım.Tam karşımda.Üstüme çıkmış.Hayır yaptığı hareketler beni sinirlendirmek için değilse bende başka bir şey bilmiyorum..

''Elkas!''

''Asi, her ne olursa olsun.Senin bana öpücük borcun vardı??''

''Tohoo..hem öyle bir şey yoktu.Ben söz vermedim.''

''Ama borç olarak yazdım ben onu kenara.''

''Elkas!Biz ayrıldık.Ve ayrıldığım biriyle öpüşmem.Edepsizce.''

''1.Ayrılmadık. Sallantıdayız.2.öpüşmek edepsizce .Başka biriyle öpüşmek mi edepsizce??'' dedi.Sonra dirseğine dayanıp ciddi anlam da üzerime çöktü.

''1.Ayrılmadıysak  iyimiş. 2.Evet,edepsizce.Hem senden başkası alerji oluyor bana.''

''Asi, hadi!!'' dedi.Babam kılıfına sokulmuş adam.

''Geliyorum.'' Dedim.

''Elkas!'' sesimi biraz daha kısarak.'' Ben şimdi gidip onları postalayayım. Sonra seni evden çıkartayım.Anlaştık mı?''dedim tek nefeste.

''Anlaştık.Çabuk ol.Ve dikkatli ol.Bir şey olursa bana seslenemen yeter bebek.'' Deyip.Yan tarafa kendini attı.Bu çocuk bir de üstsüz.Hayır ateşlerde cayır cayır yanacağım ben ona acıyorum.Yani kendini acıyorsun zombiciğim. Aynen...ayağa kalkıp bavullara baktım.Hangisi lan benimkisi. Elkasa döndüm sağdakini işaret etti.Ve evet doğru tahmin o idi..eşofman çıkarttım giydim.Üstümü de hiç değiştirmedim bu tişört benim oldu artık.

Mutfağa ilerleyip masada oturanlardan en uzak olan sandalyeyi çekip oturdum.Ya insan bir yumurtalı patates yapar.Bu nedir ya.Ben bunları yemem ki...Limonata da yok.Öff ama öff..

''1.Yumurtalı patates yok. 2.limonatam yok.3.Fazlasıyla doydum.'' Deyip ayağa kalktım.

''Kızım, otur.Bak biz gidiyoruz. Deyip ceketini aldı giydi.İşe geç kalmak istemem.Sen istediğini yap ye. Akşam da sinemaya gideriz.İster misin??''dedi.

Asi Defter.Where stories live. Discover now