~Chapter 16~♥

304 22 0
                                    

Από τότε περάσαν σχεδόν 3-4 μήνες. Επιτέλους! Θα μαθέναμε το φύλλο του μωρού. Μπορώ να πω πως ο Νίκος είχε πάθει ένα ψιλό-σοκ, τον ένοιαζε πραγματικά το φύλλο του μωρού, μερικές φορές 'πλακωνόμασταν' Λέγοντας ότι σιγουρά θα είναι κόριτσι, ενώ ο Νίκος έλεγε ότι σίγουρα θα ήταν αγόρι. Με τις σκέψεις μου αντίκρυσα τον Νίκο σιγά-σιγά να ανοίγει τα κατά-γάλανα υπέροχα μάτια του.

''Μπορείς να μου πεις πόση ώρα κάθεσαι και θαυμάζεις αυτόν τον θεό;'' Με ρώτησε, εκείνος με την βαριά πρωινή-σέξυ φωνή του, καθώς είχε σχηματίσει στο προσωπό του ένα ψωνισμένο βλέμμα.

''1ον.. Είσαι ψωνάρα! 2ον... Σχεδόν μία υπέροχη ώρα και 3ον... Ξύπνησα νωρίς επειδή περιμένω πως και πως να δω το φύλλο του μωρού μου..'' Απάντησα, καθώς είχα σχηματίσει στο προσωπό μου ένα χαμογελαστό βλέμα ενώ στο δικό του ένα σκεπτικό.

''Εννοείς, του μωρού ΜΑΣ!'' Είπε ο Νίκος, τονίζοντας το ΜΑΣ.

''Πόσο μαρέσει όταν νευριάσεις.'' Απάντησα, καθώς πήγα κοντά του, χαιδεύοντας το μαλακό του μάγουλο.

''Πόσο μαρέσει, που είσαι μία τρελή-σέξυ έγκυος μαμά.'' Μου ψυθίρισε στο αυτί, καθώς με φίλισε στο λαιμό. Απολαμβάνω όταν με φιλάει στο λαιμό, ξαφνικά.. τα χείλη του ενώσαν με τα δικά μου. Ήταν τόσο υπέροχο το φιλί μας, ανέβηκε πάνω μου ελαφρώς και άρχισε να με χαιδεύει σε κάθε συμείο το σωματός μου καθώς τα χείλη του ήταν ακόμα κολλημένα με ταα δικά μου, όταν σταμάτησε το φιλί με κοίταξε μες στα μάτια μου ενώ μου είπε: ''Άννα, Σε θέλω!'' Μου ψυθίρισε χαμογελόντας, στην αρχή είχα ψιλό-μείνει αμέσως του απάντησα..

''Νίκο, δεν πρέπει...'' Του είπα, ενώ σχημάτισα στο προσωπό μου ένα λυπημένο βλέμα.

''Εγώ άκουσα, ότι στους τελευταίους μήνες δεν κάνει!'' Μου απάντησε, σκεπτικός. Εγώ του στραβό-χαμογέλασα και είπα:

''Καλύτερα, να ρωτήσουμε τον γιατρό!'' Απάντησα, καθώς του έκλεισα πονηρά το μάτι, εκείνος έμεινε να με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα.

''Και τώρα τι; Θα μαφήσεις στα κρύα του λουτρού;'' Με ρώτησε, καθώς μου έκανε νόημα να κοιτάξω το παντελόνι του. Όντως, το οργανό του είχε σοικωθεί για τα καλά.

''Δεν θα σαφήσω... Νίκο; Τι ώρα είναι;'' Τον ρώτησα καθώς τον κοιτούσα που ήταν απο πάνω μου, εκείνος σοίκωσε το χέρι του και κοίταξε το χέρι του. Ωχ, ξέχασα να σας πω για τα πους απς που μου κάνει με το ένα χέρι.

''Αγάπη μου, είναι 10:00.'' Μου είπε καθώς, χαμογέλασε.

''10:00; ΣΟΙΚΩ,ΣΟΙΚΩ... Σε μία ώρα ακριβώς έχω το ραντεβού με την γυναικολόγο μου!'' Είπα καθώς άρχισα να φωνάζω σαν υστερική απο το άγχος μου. Εκείνος σοικώθηκε και αμέσως μετά σοικώθηκα και γω. Φόρεσα κάτι πρόχειρα, μία απλή άσπρη μακριά μπλούζα (Για να μην φένεται η κοιλιά) Με ένα μαύρο κολάν. Φόρεσα της UGG μπότες μου και έκανα ένα ψαροκόκαλο. Όταν κατέβηκα αντίκρυσα τον Νίκο είδη ετοιμασμένο. Εκείνος φορούσε μία μαύρη μπλούζα με την καφετή ζακέτα του και το μπλε σκούρο τζιν του. Ενώ το μαλλί στην εντέλια όπως πάντα. Τα παπούτσια του ήταν τα γνωστά του μαύρα μποτάκια. Όταν με είδε, χαμογέλασε και όρμηξε κατευθείαν στα χείλη μου.

''Υπεροχή μου;'' Μου είπε, καθώς με είχε στην αγκαλιά του.

''Καλημέρα btw, Δεν είπαμε!''  Του ειπα, με ένα πονηρό χαμόγελο.

''Χμ, καλημέρα!'' Απάντησε, εκείνος δινοντάς μου ένα μαλακό φιλάκι στο μάγουλο.

''Είσαι έτοιμος;'' Τον ρώτησα, χαμογελόντας.

''Ναι, αλλά καφέ;'' Με ρώτησε, γεμάτο απορία.

''Θα πάρουμε μόλις γυρίζουμε!'' Του απάντησα, χαμογελόντας. Εκείνος κούνησε καταφατικά το κεφάλι μου και φύγαμε..

Χέυ,χέυ,χέυ! :3 ΦέΝια εδώ;p Χίλια συγγνώμη αν άργησα απλά, έχω κολήσει στην Tv:3 (Disney Channel) Υο;ρ.... Χμ, στην φώτο είναι ο Νίκος ( Lucky Blue Smith) Κούκλος εε; *~* Στο επόμενο θα βάλω την Άννα μας :) Τι λέτε να γίνει στο επόμενο; Λέτε θα μιλήσουν ο Γιάννης με την Νίνα ή όχι; Άραγε τι φύλλο θα είναι το μωρό της Άννας και του Νίκου; Όλα στο επόμενο :D Φιλικά, -Φένια ;) <3

~Internet Love~ Greek.Where stories live. Discover now