Dovolená

953 61 1
                                    

Po pár dnech po poslání emailu (Ment):

Konečně začali prázdniny. Měl jsem jet na dovolenou se svým kamarádem Tomášem,ale Tomáš se z nějakého důvodu vymluvil,že jet nemůže. Určitě něco provedl,vždycky když něco udělá tak se vymlouvá, nebo se mu prostě nechce.

Sedl jsem si k počítači. Nechtěl jsem jet sám do chatky ,kterou jsme měli pronajatou na 14 dní. Prozkoumával jsem skype,facebook,twitter,email a další socialní sítě.

V tu chvíli mi docvaklo,že bych mohl napsat Jirkovi ,jestli by nechtěl jet. Stejně to bylo k ničemu. Jirka nemohl.KOVY!! Vykřiklo na mě moje podvědomí. ,,Proč mě on nenapadl" Zamumlal jsem si pro sebe.

Našel jsem si Kovyho na Facebooku a pár hodin si s ním psal.

Tomáš:

Je dobře ,že jsem se vymluvil..vlastně..vás by zajímalo proč. Poslal jsem za Honzu email Míše,až ten email Míša předčte pošle možná odpověď Honzovi a já budu mrtvý. Ano jsem strašně zlý,ale je to pro jeho dobro. Když ho odmítne,jsem doslova mrtvý.

Psal jsem si s Honzou přes mobil. Vypadá to ,že na email neodpověděla.Psal jsi se mnou. Byl jsem celé ty dny napjatý. Po pravdě jsem se trochu i bál ,jak se zachová až to zjistí. Naštěstí jsem email odstranil ,aby vypadalo,že se nic neposlalo. Ano jsem geniální.

Honza:

Tak jsem konečně Kovymu napsal ,jestli by se mnou nechtěl jet. -Jasně proč ne,napiš kdy a kde se sejdeme :) - Ano jede se mnou.Hned jsem napsal čas a datum. Kovy bydlí v Pardubicích též ,ale na jiném místě.

-Ahoj Honzí- Naskočilo okýnko chatu se jménem Míška. Míša mi napsala. Ona napsala. Začal jsem se radovat. Odepsal jsem jí. Chvíli jsme si psali. Musel jsem hned napsat Tomášovi.

Tomáš:

Ups.Napsala mu a ještě mi screenuje zprávy. Ona ten email snad nečetla sakra! To tu všechno musí snad udělat já.

Napsal jsem Míše ,jestli byla posledních pár dní na emailu. Odepsala,že ne. JÁ TO VĚDĚL!!! Křičelo moje podvědomí.

Honza:

Začal jsem si pomalu balit věci. Zítra hned v osm ráno odjíždíme. Sveze nás můj starší kamarád. Vypnul jsem počítač a převlékl se,pak jsem hned zalezl do postele. Po pár minutách jsem se vydal do říše snů.

Ráno:

Budík zazvonil v čas. Dokonce jsem i vstával z postele v čas. V koupelně jsem udělal ranní hygienu. Převlíkl jsem se do trička s krátkým rukávem a světle hnědé kraťasy.

Vzal jsem si tašku a šel do kuchyně se najíst. V domě bylo ticho. Všichni stávají o kolo deváté ráno.

Najedl jsem se a vyrazil na místo určené. Z dálky jsem zahlédl Kovyho. Je přesně osm a on tu je dřív. ,, Ahoj " Usmál jsem se. ,,No čau" Plácli jsme si.

Kamarád přijel po chvíli mého příchodu. Odjeli jsme...

KAWAII

Tady je další část:3 DĚKUJU ZA 3K !!!!. Je to něco úžasného ,čeho si moc vážím. DĚKUJU ZA VŠE!!♥♥♥ Překvapili jste mě i tím ,že jste chtěli rychle další část:3 Byla by včera,ale bylo mi trochu špatně:( ještě jednou moc děkuju ♡♡♡ Omlouvám se za chyby. Komenty a votes znovu zrychlí přidání další části.♡♥ I LOVE ALL

-Lucia-

One Dream(CZ) // DokončenoOnde histórias criam vida. Descubra agora