Cesta na CraftCon

1.3K 96 1
                                    

Po škole jsem vyrazil domů I s Tomášem. Zítra mam ve škole volno. Jedu na Crafcon. Strašně moc se tam těším. Měla by tam být I Míša. Ikdyž minecraft nehraje a uvidíme se ve škole. Nejradši bych byl tam,kde je ona. ,,Chujusi Honzo.. nesmíš zítra zaspat." Kouknu na Tomáše. ,,Pokusím se .." Míša mi dala I své telefoní číslo. Tomáš byl naštvaný ,ale přešlo ho to. Lehce do mě strčil.

Došli jsme společně do naší ulice. ,,Tak čau" ,,Ahoj.."Rozloučili jsme se. Tomáš bohužel nejel semnou. Něco mu do toho vlezlo,ale nevím jestli mluvil pravdu. Odemkl jsem si hlavní dveře. Nikdo nebyl doma,ani Linda. Linda je má čtrnáctiletá sestra,ale vypadá na starší. Letos jí bude patnáct. To zase v baráku bude randál. ,,Halo?!" Křikl jsem projistotu. Nikdo se neozval.

Zavřel jsem za sebou dveře a šel po schodech nahoru do svého pokoje. Tašku jsem odkohodil do kouta pokoje. Začal jsem si balit věci na CrafCon.Strašně moc jsem se těšil na svoje kamarády.

Dobalil jsem si věci a zazvonil mi mobil. Neměl jsem náladu zněkým mluvit,ale I tak jsem se koukl ,kdo mi volal. "Miška" jsem přečetl z displeje. Pousmál jsem se,ale nezvedl. No jo co to je za debila,který nezvedne telefon holce co se mua líbí,ale byl jsem myšlenkami někde jinde. Telefon jsem hodil na postel.

Zbytek dne jsem byl u počítače a nahrával videa,volal přes skype s Tomem,poslouchal kecy ,že nemam uklizený pokoj a na konec měkká úžasná postel.

Ráno:
Bylo kolem osmé hodiny ranní. Mě nezvonil budík. Stále jsem spal zachumlaný v peřině. ,,Honzo... Honzo stávej .. ujede ti vlak.." Zbudil mě dívčí hlas. Hned jsem poznal,že je to má sestra. ,,Kolik je?" Šeptnu. ,,Osm a ty si říkal,že ti vlak jede v půl deváté." Uslyšel jsem ji a rychle vystřelil z postele.

Začal jsem se rychle oblékat a pak vystřelil do koupelny ,alespoň trochu si upravit vlasy,vyčistit zuby a tak dále.Vzal jsem si telefon a tašku. Rychle jsem seběhl schody. ,,Jo a dík Lindo!!" Křikl jsem a obul si boty. ,,No jo a už běž .. máš jen čtvrt hodiny!!" Když jsem to uslyšel ,rychle jsem odešel.

Nic jiného mi nezbývalo než běžet . Při běhu jsem kontroloval hodiny. Naštěstí jsem to stihl. Byl jsem na nádraží,když zrovna jel vlak. Oddechl jsem si. Rychle jsem si koupil lístek a nastoupil do vlaku. Našel jsem prázdné místo. Sednul jsem si k oknu. Tašku jsem si dal k nohám.

Pochvilce mi přišla sms. Vytáhl jsem si telefon ze zadní kapsy kalhot.Přišla mi sms od Míši. Hned mi to zvedlo náladu.Yes !! Pojede na CrafCon.....

KAWAII^^
Jste boží:33 Nečekala jsem,že se vám to tak bude líbit. Vote a koment potěší. New příběh "Jeden z nás" . Please read^^. Omlouvám se za chyby.

-lucia-

One Dream(CZ) // DokončenoWhere stories live. Discover now