16.

1K 40 1
                                    

Джесика

След половин часово избиране на рокля си избрах една къса,вишнева рокля,леко разкроена от долу и ми стигаше до средата на бедрата.Оставих я на леглото и се запътих към банята взех си 30 минутен душ и излязох.Облякох си роклята,отгоре сложих една дънкова грейка,сложих си малки обици с формата на сърца и вече се заех с грима.Този път сложих повече грим,но изглеждах добре.Сплетох си косата на плитка водопад.Вече беше 18:36.Слязох долу и момчетата,без Майк,бяха там.

-Уха....-Каза Джейк.

-Кой е късметлията?-Попита Крис.

-Ами...Майк...-Казах и те започнаха да се радват.-Искам да ви кажа,че днес ще имате свободна вечер така че правете каквото си искате само че: Не искам да ми водите някакви пачи тука,да не се издавате,да вземете поне по един пистолет,но да не го показвате на първия срещнат,да не се напивате като някакви пълни алкохолици,да не вдигате парти тук и да сте се прибрали до 4:30,ясно! Не ме интересува дали сте пияни или не! А да, няма да вземате четири коли,а само 2! Ако сте много пияни ми звънете и ми казвате къде сте и идвам да ви взема! Крис ти отговаряш за тях защото знам,че ти не пиеш много!-Казах и те ми кимнаха с глава.

-Добре!-Каза Крис.

-Вие разбрахте ли?-Обърнах се към другите.

-Да!-Казаха те и започнаха да се радват и да обсъждат къде да ходят.Изведнъж спряха да говорят и ме погледнаха.

-Разбрах намека! Махам се!-Казах и се засмях леко.Запътих се към стълбите,но момчетата дойдоха при мен и ме прегърнаха.Качих се в стаята си и пуснах телевизора.Пуснах си някакъв филм.

Филма свърши и вече беше 19:50.Изключих телевизора и си обух черните 20 сантиметрови токчета.Взех си кремавата чантичка и сложих там телефон,пари,ключовете за вкъщи и червеното червило,от което си сложих.Пръснах си от парфюма на диор. Някой почука на вратата и аз бях сигурна,че това е Майк. Отворих вратата и беше Майк. Като ме видя остана с отворена уста,а аз се засмях леко.Той беше облечен със сиви дънки,бели кецове и бяла риза,на които горните три копчета бяха разкопчани.Кафявата му коса беше вдигната на перчем,но не прекалено голям.В едната си ръка държеше букет бели рози и в средата имаше една червена.

-Това е за теб.-Каза и ми подаде букета.

-Благодаря!-Взех ги и ги сложих в една ваза.-Ще ми кажеш ли къде ще ходим?

Лошо момичеWhere stories live. Discover now