ुT∆NITIMु

84 4 0
                                    

Fazlasıyla dans aşığı bir genç.. Ve onun yanında beliren siyahlık.. Onu fazlasıyla inciten.. Öteki yandan yaşanmış belki de yaşanmamış zorluklar.. Bütün bunlar Kai' ye iyi gelecek mi? Veya.. Kyungsoo mu demeliydim?

Her zamanki gibi prova odasındaydı. Gene çabalıyordu. Onu uzaktan izlemek bana iyi geliyor. Tam 2 yıldır.. Güldüğünde gözlerinin içi de gülüyor sanki.. Gitme vakti geldiğinde oradan uzaklaştım. Beni asla bilmemeli ve görmemeliydi.. Bücür.

#Flasback#

"Hocam artık yalnız bırakın.. Çalışacağım. Dansta iyi olmak zorundayım!" bağırıyordum adeta.. Ama farkında değildim dansta iyi olmak istiyordum. Belki de hala yaşamamın sebebi danstır he? Koşarak sınıftan çıktım.. Bahçede biriyle çarpıştım.. Bu büyük ve kaslı beden kime ait? Ya bu koku.. Limon ve vanilya?

Kafamı kaldırdığımda üstünde olduğumu fark ettim ve hemen kalktım. Çok sinirli bakıyordu ve bundan oldukça korkuyordum.. "Özür dilerim" diyerek yanından geçecektim ki birşey beni kendine doğru çekti. Limon ve vanilya? Aish. "Ne istiyorsun!" hala mı bağırıyordum ben? " hey hey. Sakin olsana BÜCÜR " alayla gülmüştü cümlesinin sonunda. Ne yapacağımı bilemedim..

#K∆İ#
Hey! Bücüre de bakın siz. Hemen öyle gidiyor. Ama kalbim? Kim jongin! Kalbine hakim olmalısın! Bu günlerde yediğim birşey dokunmuş olmalı eheheuehe. " Hey hey. Sakin olsana BÜCÜR " deyip alayla gülmüştüm ona.. Sadece çekip gitmişti. Nedense onu bir daha görmek istiyorum..

Ve sevgili yazarınız sizlerle birlikte ^^ Nasıl buldunuz? Fazla kafa karıştırıcı değil mi? İlk başta Kyungsoo' yu kötü karakter sanmıştınız? :D Hikayenin başlarında olaylar birazcık karışık olacak.. Ama sonradan herşeyi öğreneceksiniz ^^ Sizleri seviyorum ilk bölümde görüşmek üzere ^^
ÖNEMLİ NOT: Kapak bir sayfadan alıntıdır ^^ Tesadüfen buldum ve çok mutlu oldum ^^ Genelde medya eklersem fanart şeklinde olacak ^^ Ve bir diğer duyuru ^^ 30 vote 5 yorumda ilk bölüm gelir ^^

ुU HURT MEुWhere stories live. Discover now