7. Lumea lor

15 2 0
                                    

Acolo era un barbat in toata firea imbracat in blugi mulati negri, cu un tricou alb mulat si o geaca de piele tot neagra pe deasupra.Zayn.

-Bun, unde ai de gand sa ma duci, il intreb cu o oarecare raceala in voce.

-Surpriza!spune dand din sprancene ca nebunu. 

-Ugh, nu ma urc pe motocicleta aia nenorocita daca nu imi spui unde mergem!

-Iubito, nu mai strica surprizele si chiar daca nu o sa te urci tu, o sa te iau pe sus, apropo merci ca mi-ai ascultat sfatul si te-ai imbracat mai sexi de cat era nevoie, ce o sa ma fac eu cu tine caci o sa atragi toate privirile, imi spune partea asta in soapta la ureche si dupa imi musca lobul urechi

-1 la mana: nu sunt iubita ta, 2 la mana: ce mama naibi a fost faza de mai devreme si 3 la mana: da unde naiba mergem ,la stadion sa urmarim un meci?

-Daca zic da, o sa taci si o sa mergem, spune cu speranta in voce ca o sa il las in pace.

-Da, spun cu vocea aproape in soapta fiind satula de atata contrazis.

Dupa ce Zayn practic m-a obligat sa ma urc pe bestia cu 2 roti am traversat jumatate de oras pentru a ajunge la o pista de curse care practic m-a lasat cu gura cascata. Erau cred ca cel putin 100 de persoane care se invarteau si se plimbau fiecare cu treburile lor, isi etalau masinile scumpe sau pur si simplu se bucurau de show. Totul era asa frumos si luminat multicolor, cu muzica care bubuia la baxim ,zici ca eram intr-un club de fite care era in aer liber. Zayn ne-a condus pana la un garaj mare unde cateva masini erau pregatite de oameni priceputi, probabil pentru o cursa. Am oprit langa o masina neagra mat, era mai mult decat superba, joasa ,tunata, neagra, perfecta. Aici ,spre marea mea mirare ne asteptau restul gasti .

-Hei, ce faceti aici?le spun pe un ton jumatate uimit jumatate suparat, ce naiba fac ei aici si de ce nu mi-au spus despre locul asta minunat, dar si periculos ca naiba.

-Bun venit in lumea noastra, spun toti deodata facandu-ma sa tresar si sa imi pun un triliard de intrebari, cum adica lumea lor, cum adica bun venit, eu nu am de gand sa raman in locul asta unde as putea fi calcata de vreo masina care are 200 km\ora si care nu are franele bune si mai cum adica asta e lumea lor si stiu ca am mai spus asta ,dar sunt in soc.

-Hei, e cineva acolo,Demi isi tot trece mana prin fata mea iar eu nu sunt in stare sa clipesc

Deodata sunt trezita din visare cu o palma peste fata care imi intoarce fata in partea opusa.

-Ce e in neregula la tine, tip la Demi tinandu-mi obrazul in maini, sfinte ce palma grea are.

-Scuze, doar ca de 2 minute nu te-ai mai miscat din loc si nu ai mai clipit, nici de respirat nu sunt sigura ca ai facut-o. Si are dreptate, nu am facut-o, dar totusi 2 minute, mi-am batut recordul.

-Stati putin,am si eu cateva intrebari nebune in cap, spun gesticuland din maini ca o nebuna, cred ca par una ,dar vestea asta e cam ...dura, nu ma asteptam ca ei sa faca curse, adica eu ii credeam ca ei sunt mielusei, sau cel putin oameni normali si stiu ca nu e o veste precum: suntem criminali in serie, tot m-a socat...

-Ma temeam de asta, spune Zayn mai pentru el, uite stiu ca ai o gramada de intrebari si de revolte, dar avem putina treaba ,dar dupa iti promit ca mai am o surpriza unde iti voi explica totul.

-Oh, nu,nu ,nu daca surpriza aia va fi ca asta, ma lipsesc si oricum singurul lucru care ma face sa raman e pentru ca vreau o explicatie pentru toata nebunia asta, spun aratand cu mainile spre tot ce ne inconjura.


-Promit ca aceasta iti va placea, acum haide sa mergem avem o cursa de castigat. 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I trust you (1.D. FanFiction)-in curs de editareWhere stories live. Discover now