Kapitel 3: Kvällen/Natten

295 3 0
                                    

VARNING:I detta kapitel är det rätt mycket diarty ni vet;)

Det jag glömmde skriva i börja va att Lina och Jenny är systrar och Julia och Amanda är systrar och dom 4 är bästisar;)

Alla är hemma med sin älskling och dricker lite sen kollar dom film och myser.

Julia's pov

Felix och jag lyssnar på musik och dansar sen så tar Felix sin hand om min nacke och började kyssa mej på halsen och upp till käken och sen kysste han mina läppar och så sa han att han älskar mej och jag sa att jag älskar han med,sen började vi kyssas och sen hångla sen så la vi oss i sängen,han smekte mej och drog av min tröja sen drog han av sej byxorna och sen efter nån minut så var vi helt nakna och sen hade vi sex i typ 3 timmar sen så tog vi på oss underkläder och satte på en film och låg i sängen och myste! <3

Amanda's pov

Olly är full men det är jue jag också, han ville gå direkt till sexet så det blev som han ville och det var det bästa ligget ever asså han är as bra i sängen,han är så mysig.

Lina's pov

Jag och Oscar skulle precis sätta på en film men vi hade sex i stället Oscar stönade och sa att jag är bra i sängen och då sa jag haha ne det är du som är det och han började smeka mej och kyssa mej.

Jenny's pov

Omar drar mej direkt till sängen och klär av mej och kysser mej och sen tar han av sej kläderna och sen har vi sex och det är det bästa sexet jag haft.

Haha Diarty kapitel;)

The Dirty FoooWhere stories live. Discover now