Kapittel 6

248 17 1
                                    

Harry viste meg inn i stua, dette hotellrommet var digert! Og det bodde bare 3 av dem her. I sofaen satt en annen gutt med brunt hår, han så veldig snill ut.

Når han så meg rakte han med en gang ut hånden sin.

"Liam her" sa han og smilte et ekte sjarmør smil.

"Jenner" smilte jeg tilbake og "shaket" hånda hans litt.

"Skal vi gå til de andre?" Spurte Harry og dro meg med ut igjen, og inn til en annen blå dør rett over gangen. Vi banket på to ganger og ventet. Vi hørte skritt og noen stemmer innenfor døra og med ett klikk åpnet døra seg. Synet som traff meg må være svampebob sendt fra himmelen, han hadde svart hår og brune fine øyne, han hadde litt som bad bad look med tatoveringer og sånn, kjekk!

"Zayn Malik" sa han og ga meg en klem. Han ga meg faktisk en klem og jeg vet ikke hvorfor jeg er så startrucked!

"Jenner" svarte jeg og vi gikk videre inn. På kjøkkenet dems sto en annen kjekk gutt, hadde Simon tatt alle de kjekke guttene og puttet det i et band? Liksom svamb kunne godt vært med!

"Og dette er Louis" sa Harry og nikket mot Louis gutten. Han var tydelig frustrert og ropte inn i telefonen. Han sa noe med at det ikke var med vilje og sånne ting, sikkert kjærlighetstrøbbel.

"Så Jen kan bli bedre kjent med hverandre?" Spurte Harry.

"Vi kan ha 20 spørsmål, hvis du vet hva det er?" Spurte jeg og satte meg ned i sofaen.

"Ok, du begynner" sa han.

"Ok, har du kjæreste?" Spurte jeg han, han var kjekk så ham må vel ha det.

"Nei as" svarte han. SJOKK.

"Og deg?" Spurte han.

"Aldri" sa jeg og kom på at det hørtes lame ut, jeg var 18 år og har aldri hatt kjæreste. Og vi fortsatte sånn helt til jeg måtte hjem. Jeg ga alle en klem og gikk hjemover.

Kjære dagbok, det er nå 565 dager siden meldingen om undersøkelse ble sendt inn til vårt hus. 565dager siden livet mitt var bra.

Idag har jeg vært med Harry og resten av guttene, det var fantastisk og være med noen igjen, jeg hadde brødrene mine men de kan være plagsomme noen ganger. Men uansett Harry er veldig hyggelig men liksom jeg liker han ikke på den måten. Svampebob vil alltid være true love. Vel vi skrives i morgen:)

One Direction, Lazy kid (FERDIG)Where stories live. Discover now