9.Kapitola-Zábava

508 35 0
                                    

Chris
Nechtěl jsem na ní být zlej ale prostě mám hodně práce.Práce s tim Maxem.Zjistil jsem kde je ale jedno mi nesedí..Nikdo o něm nic neví... Jen že se odstěhoval do Kanady.. Má rodinu?Manželku?Dceru?Syna?
Vrtá mi to hlavou ale teď tu mám Tessu,mojí milovanou Tessu...Líbí se mi,chci jí..Už se mi to několikrát málem podařilo jenže vždycky se z toho vymluvila teď se nevymluví!
Už po ní toužim dlouho.
"Chrisi"-řekla a jemně me odsrtčila.

"No?"-řekl jsem naštvaně.

"Zase?"-řekla naštvaně.

"No tak zlato"-řekl jsem otráveně.

"Co?Hele jestly si myslíš že se stebou teď vyspim tak se mílíš"-řekla a chtěla vstát jenže jsem jí chytil a schodil na mě.Sedí na mě
a kouká mi do očí.

"Mílíš se ty"-řekl jsem a políbil jí na krku,líbí se jí to.

Zrychleně dejchala mačkala mě.
Povalil jsem jí na záda,klekl jsem si nad ní,takže ona byla podemnou a já na ní.Stále jsem jí líbal,dala mi ruce do vlasů a přtiskla si mě k sobě blíž.Sundal jsem jí tričko a přešel k jejím prsům.Škrábala mě po zádech.Hodně.

**********
Lehly jsme vyčerpaní a spocení na gauč,Tessa rychle oddychovala ale bylo to nádherný!Nikdy jsem nepocítíl tak krásnej pocit jako s ní.Se spostu s těma ostatníma holkama na jednu noc..To bylo jiné.

"Bylo to nádherný"-řekl jsem a usmál se na ní.

"Bylo"-řekla a taky se usmála.

"Jsi úžasná"-řekl jsem jí a pohladil po břiše.

"Ty taky"-řekla a usmála se.

Miluju jí,nikdy jsem nechtěl vážnej vztah jenže s ní to je jiný.Pokaždý kdybych s ní spal někdo jiný než já,nepřežil bych to.Bude moje!
Jenom moje!

Děkuju za ready a voty:)
Na obrázku Christopher :3

The True Face of Revenge[POZASTAVENO]Where stories live. Discover now