Capitolul 2

272 15 0
                                    

Capitolul 2 :  ^ Ziua 2 ^

       Fata se trezeste de dimineata . Tao nu era in cabana . Unde putea fi ? Probabil la restaurant . Merge la baie si se pregateste , apoi se imbraca intr-o rochita lunga si draguta . Isi prinde parul intr-un coc si iese afara din cabana . 

      Inchide usa , iar cand se intoarce il vede pe el . Park Ji Sang . Isi da seama cine e pentru ca il vazuse la televizor cu cateva saptamani in urma si pentru ca tatal ei obisnuia sa il cheme la ei in fiecare seara .  

Santa : - Domnule Park ? De ce sunteti aici ?

   Barbatul o privi cu o fata de pedofil , iar Santa se ingrozi . 

Santa : - Ce vrei de la mine ? 

     Barbatul o prinse . Se uita in ochii ei si zambeste satisfacut . O izbeste de usa si se lipeste de ea , iar mana si-o strecoara sub rochie . 

[ Santa ] 


    Jegosule ! Esti un nenorocit ... Sa vezi ca te ia dracu acu ! Ii dau un cap in gura , un picior la familie si o palma , iar apoi fug spre restaurant . 

   Ajung acolo chiar cand Tao pleca . Cand m-a vazut mi-a zambit . M-am dus la el si am vrut sa ii spun tot . Dar nu am putut . 

     Daca ii spuneam sigur urma sa fie ingrijorat . Nu vroiam sa il fac sa se simnta prost asa ca nu i-am spus si doar am plecat lasandu-l in urma . 

   Ma prins de incheietura maini si m-a intorws cu fata la el . Mi-a zambit intimp ce si-a pus mainile uriase pe obrajii mei micuti , iar apoi m-a sarutat pe frunte . 

Tao : - Nu iti fa griji . Totul va fi bine cat timp voi fi cu tine . 


Doar veciniWhere stories live. Discover now