capitoul 2 Picatura .....

874 27 3
                                    

 Santa , Lola , Lynda si Derek ..... Aparent ... o familie fericita .... Tristetea si durerea le-a macinat sufletul si i-a schimbat radical ..... Defata cu cei lalti sunt fericiti ..... Insa in siguratate ... Cine poate sti ce e in sufletul lor .... Cand stii ca aproape toate persoanele dragi tie au disparut pentru totdeauna ai mai putea fi fericit ? Ai mai putea traii fara griji ? Fara frica in suflet ? Gandul ca si cei care au mai ramas ar putea sa dispara cat de curand te face sa inebunest ... Marea intrebare unde sunt Katy si fii sai ? Une au putut diparea de nu i-a gasit nimeni pana acum ? Au fost dati in urmarire internationala si nu au putut fi gasiti .....Oare ii vor mai vedea vreodata .... Daca da ..... Daca nu ..... Poate da .... Poate nu ....


{ Santa Park }


Eram in clasa .... Statea, in prima banca de la geam , iar sora mea era in spatele meu . In clasa intra doamna diriginta si incepe un discurs . Oare ce am mai facut din nou .....


Diriginta : - Copii asezati-va la locurile voastre si faceti liniste ! Trebuie sa va dau o veste buna ! Stiti trupa acea ? Cum se numea ? A da ! Lucyferyal ! Cei 10 baieti vor invata la noi in clasa de acuma asa ca as dori sa va comportati macar voi normal cu ei ! Ati inteles ?!

Noi : - Da , doamna diriginta !


Asta chiar m-a cam socat ..... Niste vedete ? Mai precis 10 baieti o sa fie in clasa cu noi .... Sigur nu va fi prea plictisitor .... Se pare ca si baietii au intrat . Cei 10 au inceput sa se prezinte .


El : - Buna ! Ma numesc Huang Zi Tao , Dar imi puteti spune Tao . Am facut arte martiale , ador pisicile si culoarea mea preferata este albastru . O ! Uite o pisica ! E asa de draguta !

- Mersi .... Hai in geanta .

El : - Ma numesc Kim Jae Joong . Prietenii im spun Hiro . In timpul liber cant , ma joc pe compiuter sau cant la pian . Am fost dat spre adoptie cand aveam 3 ani . Si cam atat ....

El : - Ma numesc Huang Kriss si am 16 ani . Atat . Nimic mai mult .

El : Ma numesc Kim Hyeong Kon .

el : - Ma numesc Kim Jin Chul .

El : - Ma numesc Kim Jung Woo .

El : - Ma numesc Shin Soo Hyun .

El : - Ma numesc Park Jin Young .

El : - Buna ! Ma numesc Min Yoon Gi , dar imi puteti spune Suga .

El : - Ma numesc Yoon Doo Joon .


Nu se poate .... Baietii ....S-au intors ....


Suga : - Santa !!!!!! * luindu-ma pe sus .... *

- Suga ! Dami drumul ! Se holbeaza toata clasa la noi !!!!


In cateva clipe a venit si Tao si m-a luat in brate .In prima banca eram eu cu tao . in spatele nostu erau : Lola cu Suga , Doo Joon cu Jin Young si Soo Hyun cu Elyon .In randul din mijloc erau : Reyla cu Jung Woo , Jin cu Hyeong Kon , Kriss cu Jae Joon , Peny cu Lara ( hoatele clasei ) si Adry cu Ana ( drogatele clasei )

Iar pe randul de la perete se aflau .... Gigi ( curva clasei ) ,Mark cu Amy , Andrei cu Merinda ( sefa grupului vesel care se cred smecherele scolii ) , Andreea cu Marcela si Tanya cu Rose .


Ajunse acasa am zarito pe mama si pe Katy o femeie care la prima vedere pare malefica , care este mama lui Tao si Suga.


Doar veciniWhere stories live. Discover now