Am pierdut totul !

34.1K 965 75
                                    

Selena :

Sunt pe bancheta din spate a mașinii lui Aron ! Mâinile si picioarele imi sunt legate . Am încetat sa ma mai zbat in zadar de acum o ora ! Pe scaunul din dreapta era asezat acesta ! Nu am sa uit nici o data ce mi-a facut. Ma nenorocit ! Mi-a luat ce aveam mai de preț ! Familia . Mi-a distrus totul ! Monstrul care acum doarme liniștit ! Fara nici o remușcarea !

In urma cu 3 ore :

- Ana ai grija de Selena !

Eram in casa ! Mai mulți mafioți au intrat prin uși si ferestre . Eram speriata . Mama ma luat de mana si am fugit in camera ! De jos se auzeau impuscaturi .

- Mama , ce se întâmpla ! Iar a venit Kadir ? Am întrebat-o eu pe mama ! Aceasta a încuiat usa dormitorului meu ! A venit langa mine si mi-a facut semn sa tac !

-Totul va fi bine scumpo ! Tatăl tau o sa ne salveze ! Ai sa vezi !

Am auzit mai multe impuscaturi venite de jos ! La un moment dat liniștea s-a lăsat in casa ! Mama a luat pistolul de sub mobila si a deschis usa !

In fata ei a aparut un bărbat bine facut ! Acesta era tot îmbrăcat in negru . Ia facut cu ochiul mamai si ia dat peste mana aceasta scăpând pistolul !

A luat-o pe sus iar pe mine ma tras de par pana am ajuns in living .

-Nu tea învățat nimeni ca nu e frumos sa ții o arma in mana ? A întrebat-o acesta pe mama !

-Nici tu nu ai învățat ca nu e frumos sa spargi casa unui om ! Viata e plină de surprize !

Eu si cu mama am fost legate de maini si picioare de doua scaune ! Mama cand a văzut ca ma panichez mi-a luat mana intra ei șoptindu-mi cuvinte liniștitoare ! Dupa cam 5 minute pe usa de la bucatarie un alt om , puțin mai scund dar la fel de bine facut ca cel care ne-a luat pe mine si pe mama a venit aducând cu el un scaun si mai multe sfori !

Alți doi oameni toti îmbrăcați in negru il aduceau pe tata care era leșinat si avea piciorul străpuns de un glonț !

Eu si cu mama am început sa ne agitam si sa plângem ! Cele doua gorile l-au legat de scaun . Ma uitam la persoana draga mie si plângeam ! Daca nu i se vedea pieptul ridicându-se la intervale regulate as fi crezut ca este mort !

Din senin usa de la indrare sa deschis ! Pe ea a intrat un bărbat cu vreo 2 ani mai mare ca mine ! In urma lui au intrat 5 bărbați cu vârste între 20 si 25 de ani !

-Vai , vai , vai ! Ce trist ! Reuniunea de familie nu a fost asa cum ai vrut nu-i asa Ana ! Ce păcat ! A spus bărbatul cel mai periculos ! Cred ca el era intrun fel " boss " -ul ăstora ! Am început sa tremur involuntar si mici lacrimi sau format in ochii mei ! Nu le-am lăsat sa cada ! Trebuia sa fiu puternica . Pentru tata !

-Du-te dracului Aron ! Nu o sa obții ce vrei !

( Deci Aron il cheamă ) Aron sa venit in fata mamei ! A oftat si sa asezat pe vine in fata acesteia !

-Ai rămâi la fel de arțăgoasa si de proasta cum imi amintesc ! Să-ți spun ceva scumpo !
Acesta sa apropiat de mama si a spus in șoaptă la urechea acesteia :

-Nu eu o sa ma duc scumpo ! Il vezi pe mizerabilul ăla ! Sa întors si a arătat cu degetul sptre tata. El o sa se ducă la dracu ! O sa ardă in focul iadului ! Nu eu !

Sa ridicat in picioare si a facut semn unuia din gardienii lui sa vina langa el :

-Alex !

-Da domnule ? Spune bărbatul care ne-a luat pe mine si mama !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum