Farse la tot pasul

26 5 0
                                    

Jessie P.O.V

Dimineata a inceput in forta! Eu lenevind pana la ora 12:00. Apoi mancand niste bomboane si stand la televizor. Ce viata...parintii nu-s acasa , asa ca am acces la tot ce vreau. Pe Jeremy si Andrew nu i-am vazut toata ziua , asta fiind ciudat. Niciodata nu rateaza o ocazie sa ma faca sa ii omor. M-am ridicat , am luat niste plicuri si m-am dus in gradina. Tot trebuia sa indeplinesc pedeapsa. M-am apucat si am plantat toate florile. Acum aratam ca muma padurii , dar putin mai de la oras. Mi-am facut un dus si voiam sa iau o punga de pufuleti din dulap , dar cand sa-l deschid , ma trezesc plina de faina si cu cei doi crai de la rasarit razand si tipand de dupa perete. Amandoi se abtineau sa nu rada. Daca vor farse , le dau eu farse. Parca avem 6 ani.

***dupa5minute***

Sunt gata ! Am umplut o galeata cu apa si m-am chinuit s-o urc. Dupa ce planul meu a fost pus in aplicare , m-am ascuns dupa canapea , asteptand ca unul dintre ei sa intre pe usa si galeata sa le cada in cap.

- De ce astepti aici? ma intreaba in soapta Andrew.

-Aaa!! Ce cautati aici ?

- Nu avem voie sa venim in sufragerie ?intreaba neutru Jeremy.

Am vrut sa le raspund , dar usa s-a deschis , facand galeata sa cada in capul persoanei. Si acea persoana era cea mai buna prietena a mea , Katy.

-Ahh!!tipa ea uda leoarca.

M-am ridicat alarmata de jos zicandu-i :

- Imi pare rau ! A fost vina lor , ei au inceput!imcerc eu sa ma apar.

- Razboi sa fie ! Tipa ea ca un copil.

Am ramas uimita , uitandu-ma la fata ce isi facea planuri . M-a luat de mana , amandoua fugind in camera mea , ea inchizand usa cu cheia.

***dupa1ora***

Katy P.O.V

Casa arata dezastros. Era intoarsa cu fundul in sus. Jessie s-a ales cu un ochi vanat , Jeremy fara sprancene , Andrew fara o unghie si eu ...eu eram nou nouta. Jessie era speriata m deoarece nu stia cum s-o rezolve , dar mie imi venise o idee. Am sunat la niste oameni care fac curat si i-am rugat sa vina cat de repede pot. Acestia au venit in 15 minute si ne-au rugat sa iesim afara. Am stat afara si ne-am ciondanit vreo jumatate de ora , pana ce au iesit , zicandu-ne ca au terminat.

- Cat va datorez? A intrebat Jessie .

- Nimic , ramasesem datori la domnisoara Katy , iar acum suntem chit.

Dupa ce au plecat , noi doar ne-am jucat si am povestit pana ce au venit parintii lui Jessie. Pfiu..credeam ca o sa o patim , dar iata , am fost desteapta si am rezolvat totul . Sunt asa mandra de mine!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LipitoriWhere stories live. Discover now