Selen Ömer Kaan

31 4 0
                                    

Multi Selen'in kombini ^-^ iyi okumalar

Aynanın karşısına geçip "işte liseli Melis" dedim ve gülümsedim.

~
Arka cebime cüzdanımı koydum telefonumu ve arbamın anahtarlarını alıp kahvaltı yapmak için aşağı indim. Nursel teyze kahvaltıyı hazırlamıştı ve mis gibi kokuyordu.
Hemen masadaki yerimi aldım. Annem "oo melis hanım sonunda teşvik edebildiniz" dedi. Bende "annecim kusura bakma ama ben çok açım sana cevap verebileceğimi hiç sanmıyorum".

Masadaki yemeklere sanki önümden kaçırcaklarmış gibi daldım açlığım geçmiş sayılırdı. Ben yemeye devam ederken merdivenlerden inen ablamın sesini duydum. "Hadi ben kaçtım okula geç kalıyorum" dedi ve evden çıktı. Ablam çıktıktan 3-4 dakka sonra beni almak için Selen'ler geldi. Hemen annemi öpüp masadan telefon ve anahtarları alıp çıktım evden.

~
"Taş kaya meteor eşittir SELEN"

"Abartma kızım ya altüstü okulun ilk günü diye biraz süslendik"

"Tabi canım tabi"

Ömer "kızlar siz isterseniz kız muhabbetinize devam edin biz gidelim ya size hiç rahatsızlık vermeyelim ne dersiniz?"
Ömer'in bunu demesi üzerine hepimiz güldük. Ama Selen cidden çok taş olmuş. Üzerine göbeği açık çok cool bi bluz altına siyah salaş tarzı bi dar paça gözlere gözlük ve son olarak acayippp cooll platform bi ayakkabı.

Evet arkadaşlar meraba şimdi size Ömer Selen ve Kaan'ın kim olduğunu özet geçeceğim. Ömer Selen Kaan ve Melisa 1. sınıftan beri kardeş gibiler yedikleri içtikleri birdir.
Dip Not:Aralarında kardeşlikten bişey yok bilginize. Neyse ben kaçtım hikayeye dönelim.

Kaan:Melisa ve Selen ben size kaç kere dedim böyle daracık şeyler giymeyin diye böyle şeyleri giyiyosunuz giyiyosunuz dışardaki erkeklerin gözü fal taşı gibi açılıyo"

Ömer:"Valla Kaan haklı"
Selen:"Vayy bizim Ömer'le Kaan büyümüşte bize abilik yaparmış Kıyamammm" dedi.
Bende "of tmm ya boşverin okula ilk günden geç kalmıyalım hadi okula en hızlı giden kazansın kaybedende öğle yemeğini ısmarlar" dedim. Hepsi tamamdır deyip arabalarına bindiler bende benimkine bindim. Hepimizin arabası aynı model mini Cooper. Yani sadece bu arabalarımız aynı diğerleri farklı bizde birlikte takılırken bu arabaları kullanıyoruz. Benimki kırmızı Ömerinki siyah Kaanınki beyaz Selen inkide mavi.

~
Okula kadar yarış yaptık ve ben kaybettim. Arabaları okulun otoparkına parkettikten sonra müdürün odasına çıktık. Aslında biz okula 1 hafta sonra başladık. Yani ilk başta nedenini bende bilmiyodum ama meğersem benim süpriz doğum günüm içinmiş. Neyse biz ortaokulda da birlikte olduğumuz için lisedede aynı okulda aynı sınıfta olmaya karar verdik zaten okul Selen in babasının olduğundan bu fazla zor olmadı.

Müdürün odasına çıktık müdür bizi görünce hemen ayağa kalktı ve hoşgeldiniz çocuklar umarım okula alışırsınız deyip "sınıfınız 9/E dedi". Müdürün odasından çıkıp 9/E sınıfına gittik. Kaan kapıyı tıklattı ve sınıftan içeri girdik. Sınıfa girince sınıfta bayan bi öğretmen vardı ve biz sınıfa girince gemen toparlandı ve el çırptı. "Çocuklar sınıfa yeni kişiler geldi sessiz olun" diye bağırdı. Sınıf sustu ve bizi izlemeye başladı. Öğretmen "önce kendinizi tanıtın ve boş yerlere geçin dedi. Arka sıralardan birisi "off kızlara bakk" diye bağırdı. Kaan ve Ömer çocuğa ölümcül bakışlar attılar ve çocuk "şaka şaka" diyip kafasını sıraya gömdü. Önce Kaan tahtanın ortasına geçti ve: "selam ben Kaan umarım iyi anlaşırız" dedi ve boş biyere geçti. Ön sıralardan bi kız Kaana bakarak "eminim çok iyi anlaşırız" dedi ve göz kırptı. Selen kıza bakıp "Onun sahibi var canısı yaa git başkalarına yavsa" diyince bütün sınıf oo gibi sesler çıkardı. Öğretmen Selen in okulun sahibinin kızı olduğunu bildiğinden hiçbişe demedi.

Kaan dan sonra Selen tahtaya çıktı ve "Ben Selen bana bulaşmayın" dedi ve oda boş bi sıraya geçti. Arkadan birisi "Bende Batu" diye bağırdı. Ömer "Bende ÖMER Batucum tanıştığımıza memnun oldum dedi ve oda boş biyere geçti. Son olarak ben kaldım ortaya geçip "selam bende Melisa" diyip yerime geçtim.

~
Okulun ilk günü normal geçti sıradandı yani. Öğle yemeğini ben ısmarladım. Okul çıkşı herkes evlere dağıldı eve gider gitmez uyudum.

BEN BİR VAMPİRİM!!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin