Bölüm 2

34 5 0
                                    

Benim hayatımda diğer 15 yaşındaki kızlar gibü sıradandı
15. yaş günüme kadar...

Evet o akşamki süprüz parti olduktan sonra yani 15. yaşımı doldurduktan sonra.


~

O akşam bitti ve ertesi gün oldu.

Kendimde farklılık hissediyordum. Sanki aç gibiydim. Birazda midem bulanıyodu. Kahvaltı yaparsam geçeceğini düşündüm ve yataktan yavaşça kalktım. Aynanın karşısına geçip kendime bakmamla çığlık atmam bir oldu. Bütün bedenim bembeyaz kesilmişti. Bir gecede bu kadar beyaz kesilmem normal değildi. Elimi anlıma götürdüm fakat bi sıcaklıkta hissetmedim. Daha sonra 15. yaşıma girince normal olacağını düşünüp kendi kendime malca sırıttım. "Sen malmısın Melis bunun 15. yaşla alakası ne?
"Uf iç ses sen sus ya ne anlarsın sen bikere hıh"
Bence ben normal değilim iç sesimle konuşuyorum. "Evet Melis mal olduğunu yenimi anladın canım benim hahaha"
"İç sess bi tane çarparım görürsün"
"Hıhı tabi Melis tabi."

~
Dolabımın karşısına geçtim bugün okuldaki ilk günüm olduğundan güzel görünmem gerekiyordu. Öncelikle üstüme beyaz göbeği açık bi bluz giydim. Altıma koyu renk bi dar paça giydim ve belime kırmızı siyah kareeli bi gömlek bağladım gerçekten çok güzel ve havalı duruyolardı. Bu kıyafetlere uzun saç uymayacağı için küçük bi hile yapıp saçlarımı kısaltım ve açık bırakarak saç spreyi sıktım. Ayakkabılara gelince platform siyah bi ayakkabı giydim. Aynanın karşısına geçip "işte liseli Melis" dedim ve gülümsedim.

Merhaba arkadaşlar ^-^
Size biraz Melisa'dan bahsetmek istiyorum. Melisa doğduktan 2 yıl sonra annesi ve babası trafik kazası geçirerek öldü. Melisa bir yetimhanede verildi ve 4 yıl kadar orda kaldı. 6 yaşındayken şu anki üvey olan anne ve babası onu evlat edindi. Ailesi üvey olmasına rağmen Melisa onları çok seviyordu , aileside onu. Fakat Melisa nın ölen anne ve babası hakkında bilmediği birşey vardı...

BEN BİR VAMPİRİM!!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin