6

5.7K 246 8
                                    

Jess

„Kde je Ashley?" zeptala se mě Sally. „Gynekolog, běžná prohlídka" usměju se na ni. „Co Toby?" se Sally jsem si volala včera přes skype a všechno ji řekla mezitím, co tady nebyla. Sally dost často jezdí s rodiči na pracovní pohovory, sice studuje tanec, ale tohle ji baví taky, takže ji v tom rodiče pomáhají a někdy tu není třeba dva dny v týdnu.

„Právě teď se s ním uvidím a vůbec nejsem natěšená" Sally ví úplně o všem, i o tom, co mi řekla Ashley, že se mám s Tobym rozejít. Samozřejmě jsem vynechala ty pocity, co se stalo s Justinem, když jsme šli na tu pláž.

„Rozejdeš se s ním?" čím dál víc se přibližujeme k třídě. „Já vůbec nevím, ještě jsem si to nerozmyslela" co nad tím rozmýšlím? Asi to, že s Tobym mám minulost a docela hezkou, já sakra nevím, co mám dělat. „Ať uděláš cokoliv, tak za tebou budu stát, jak já, tak Ashley" podívá se na mě a já se na ni usměju. „Děkuju" obejmu ji, a pak už musíme jít do třídy. Peklo začíná.

Všichni jsou na svých místech v zadní lavici, kromě Ashley. Sally šla přede mnou a sedla si na své místo a já šla dál a dál. „Ahoj lásko" Toby se na mě usmál. Dělá si srandu? On mi řekne tohle? Žádná omluva, nic? Začínám opravdu přemýšlet o rozchodu.

„Neodpovíš mi?" dívá se na mě ještě překvapeně? „Ublížil jsi mi" řeknu a cítím v očích tekutinu. Nemůžu teď brečet. „Cože? Odešlas ode mě, já jsem ti nabídl, že se podíváme na film" to si snad dělá srandu.

„Ty jsi opravdu debil" sedla jsem si vedle Sally, takže místo Ashley. Mezi námi bylo jen jedno volné místo. „Já? Ty se chováš jako píča, každej ví, že sex je základní věc ve vztahu" tak tohle opravdu přehnal.

„A ty jsi moc dobře věděl, že já mám ráda ty všechny zamilovaný věci" tentokrát jsem to nezvládla a prostě se rozbrečela. Vzala jsem si všechny věci a ve dveřích ještě potkala učitele, kterej se na mě dívá zmateně.

„Kampak slečno?" zeptá se mě. Nepodívám se na něj, protože by viděl, jak mi řasenka stéká po očích. „Není mi dobře, omlouvám se" nečekám na nic a prostě běžím pryč. Pryč ze školy, namířeno k místu, kde není moc lidí, a to je malý parčík u školy. Nikdo sem skoro nechodí, protože je zarostlý, maximálně lidi, kteří tu chtějí mít sex. Přesně k tomuhle to slouží, místo, kde nikdo nic neuvidí a člověk může vypnout.

Šla jsem až na konec parčíku k takovému zábradlí a sedla si tam na lavičku. Nedokážu si představit kolik lidí tu už muselo mít sex, ale v tuhle chvíli mi to je naprosto jedno. Tady si konečně můžu vytáhnout krabičku cigaret a brečet. Ano kouřím, ale jen když jsem na tom opravdu blbě, nemám ráda kouření, ale tyhle chvíle si to neuvědomuju, a prostě to udělám.

Cigaretu kouřím a já cítím tu úlevu, Toby je debil a já mám jasno. Rozejdu se s ním, protože mně ve vztahu nejde jen o sex. Ano chlapi to mají rádi, mně se to taky líbí, ale já jsem romantička, nedokážu mít jen sex a sex. Chtěla bych, aby se Toby choval jako před pár měsíci, kdy mě vzal na rande a usnuli jsme pouze v objetí anebo si každý spal doma a viděli jsme se až ve škole. Chtěla bych to vrátit, ale nejde to, nejde to vrátit, hlavně když mi do života přišel další kluk.

Justina mám ráda, ale asi jen jako opravdu dobrého kamaráda, kterej mě sice přitahuje, ale Justin mi nedá, to co chci. Nevím jestli si najdu někoho, kdo by mi vyhovolal mým předpokladům, ale nechci být s klukem, který každou chvíli myslí na sex a já myslím, že Justin takový je.

I když nemá přítelkyni určitě s někým spí jen tak, nějaká kamarádka s výhodami musí být, u něho to tak určitě je. Proč ale o něm přemýšlím? Neměla bych, ale je to asi proto, protože celou dobu jsem si ho nevšímala, a teď se mi díky mámě ukázal v pravé podobě a já vidím, že je aspoň hodnej.

Help ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat