capitolul 8

220 17 1
                                    

Dupa 2 săptămâni.
Din perspectiva Alicei:
Am suferit mult in aceste 2 saptamani. Ce pot sa zic? Pai pot spune ca Harry nu mi-a mai raspuns la mesaje, ca am incercat sa ma sinucid dar am fost oprita de matusa clara care a vrut sa-mi faca asa o zisa 'surpriza' dar de fapt eu am fost surpriza. In fiecare seara ma tai si plang neincetat. Nu pentru parintii mei pentru ca in majoritatea copilariei mele eu am stat la bunici si ei erau plecati. Eu plang si ma tai doar pentru o singura persoana. O persoana buna, grijulie care m-a iubit. Acela fiind Harry.
Am auzit o ciocanitura in usa camerei mele asa ca am strigat:
-cine e?
-Sunt eu. Cunosc vocea asta.... E HARRY. Mii de fluturi mi-au aparut in stomac si am mers incet fara sa ma auda si am incuiat usa.
-Ha mai, te rog Alice, deschide usa asta nenorocita odata! Striga el eu tresarind cand am auzit pumnul lui facand contact cu usa. Am inceput mai tare sa plang. Stiam singura mea scapare. Sa ma tai iarasi. Nu e cea mai buna solutie dar asa e mai bine pentru mine. Intru in baie si dau drumul la apa. Imi dau jos hainele ramanand in lenjerie intima. Incui usa baii si imi iau prietenii. Ma bag in cada si incep sa ma tai. Doare dar mai tare a durut cand ne-am despartit. Am auzit o usa cazand. E clar Harry a daramat prima usa. Imi pun castile in urechi si incep sa ascult muzica in timp ce ma tai. Dupa alte cateva taieturi adanci ma scol din cada si incep sa ma cirat de sange. Imi i-au alatul cu maneci lungi si ies afara din baie. Harry statea si se uita intr-o carte....oooo nu! E jurnalul meu. Ma duc spre el si il iau din mana punandul inapoi in biblioteca. El se uita trist la mine. Se ridica din pat si ma ia in brate. Mii de fluturi au reaparut in stomacul meu si asta ma nelinistea. Imi prinde fta cu mainile sale mari si fine si ma saruta apasat. Ne desprindem din sarut si spunem deodata:
-Te iubesc. Spunem si icepem sa zambim necontrolat.
-Sa nu te mai tai niciodata pentru un dobitoc ca mine. Spune si mie imi dispare zambetul.
-O sa continui pentruca acel dobitoc ma ranit, dar totusi e dobitocul meu. Spun eu.
-Da sa vad. Spune luandumi minile sa-mi vada taieturile. Cand le vede incepe sa le sarute pe fiecara dapa savurandu-mi buzele. Dupa a urmat o seara alba impreuna cu Harry. A fost extraordinar.

viber || H.SWhere stories live. Discover now