Gym.

133 4 3
                                    

Demy pov.

We hebben gym. Hoogspringen. Er moeten 2 mensen dat touw vast houden. Ik sta als enige van de meiden aan de andere kant. Ik moet heel lang wachten voordat ik aan de beurt ben en als ik aan de beurt ben trekken die 2 mensen dat touw omhoog. Ik val keihard op de mat. Het touw schuurde langs mijn benen. Dat ga ik nog een tijdje zien. Het doet echt pijn. Iedereen staat me uittelachen. Behalve Charlotte, Austin, Luna en Lulu. Austin wilde me net helpen als meneer Pantsers naar me toe komt.

'Demy! Sta op!' Schreeuwt hij.

'Het doet pijn!' Gil/huil ik.

'Watje! Sta gewoon op!' Schreeuwt hij. Ik sta voorzichtig op en dan geeft Pantsers me een duw waardoor ik weer bijna val. Ik ga op de bank zitten.

'Demy kom van die bank af en sluit weer aan in.' Roept Pantsers. Ik sluit weer aan. Het doet nog pijn om alleen op mijn benen te staan. Maar ik houd vol. Ik ben weer aan de beurt. Net voordat ik wilde springen trekken de mensen het touw weer omhoog en stop ik net voor het touw.

'Demy! Doe nou eens iets goed! Opnieuw.' Roept Pantsers. Ik neem een aanloop en val weer over het touw. Ik beland op mijn handen en sla bijna mijn polsen om. Het gaat net goed en ik maak een handstand en kom op mijn voeten terecht.

'Wow.' Hoor ik zachtjes van achteren.

'Demy. Je kan niet zomaar iets doen wat niet de opdracht is. Wat nou als er iets fout ging. Dan kreeg ik de schuld. Ga maar op de bank zitten.' Roept Pantsers. Ik ga op de bank zitten en rust even uit.

Over een tijdje gaan we trefballen. Geweldig mijn vrienden zitten in het andere team. Ik wou dat ik weer op de bank mocht gaan zitten. Ik ben weer het doelwit. Zoals altijd. Er komen steeds van alle kanten ballen aan. Ik krijg er hoofdpijn van. Ik zie zwarte vlekken. Ik probeer de ballen tegen te houden met mijn handen.

'Demy doe eens wat!' Roept Pantsers. Dan krijg ik nog een bal op mijn hoofd. Dat is de klap op de vuurpijl. Alles is zwart en ik val neer. Ik voel nog een klap tegen mijn wang.

'Demy ga nou niet slapen.' Roept Pantsers. Dan ben ik weg.

No Luck?!Where stories live. Discover now