My weakness.

204 7 2
                                    

Demy POV.

Ik zit maar te wachten en naar buiten te staren. Moest dat stomme kind nou echt mij laten nablijven nu ik een hele dag met Niall Horan kon doorbrengen. Oah ik haat Blokland zo erg. Dan zie ik Ashley. Ze loopt richting Niall. Ik denk crapp dadelijk verpest dat kind mijn kans bij Niall ook net als Blokland. Ik haat mijn leven! Als ik naar buiten wil rennen komt Blokland net naar binnen. Fuckyouu denk ik. 'Uhhm.. en waar wilde jij heen gaan?' vraagt hij.

'Ikuuh ik wilde.. Ik moet naar de wc.'

'Ik moet naar het toilet.'

'Nou pech ik moet eerst.' zeg ik en ren naar buiten. Als ik buiten ben zie ik hoe Ashley Niall aan het versieren is en hij vindt het niet eens erg. Ik had toch nooit kans gemaakt bij zo'n hottie denk ik en loop bedroeft weer terug naar het lokaal.

'Jij bent snel klaar.' zegt Blokland verrassend. Ik ga zonder te reageren op mijn stoel zitten en pak een blaadje en potlood en begin te tekenen.

Niall POV

'Hey, cutie.' hoor ik achter me zeggen. Er komt een lang meisje met blonde haren en groene ogen. Ze heeft echt de afschuwelijkste kledingsstijl evaaa. 'Ik zei hey!' schreewt ze. Ik weet niet precies wat ze zei. Ik probeer aardig te blijven.

'Sorry what, I don't speak Dutch.'

'Oah sorry, I didn't know. Hey I know you from something. But from what?' zegt ze.

'I wouldn't know.' zeg ik en draai me om.

'Wait I didn't get your name and you don't have my phone number.' zegt ze.

'I don't need your phone number. And i have to go now.' zeg ik.

'Every one wants my phone number.' Ik draai me om. Ze geeft me een blaadje en kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik word er bang van. Ik glimlach en zie dat ze dichterbij komt. Dan zie ik in mijn ooghoeken iemand. Het is een waas maar ik zie dat het een meisje is met donkerbruin haar en ze kijkt onze kant op en rent dan weer terug naar binnen. Ik weer me af van het blonde meisje voor me en kijk naar de richting van het meisje dat net wegrende. Zou het Demy kunnen zijn vraag ik me af.

Demy POV

Ik teken een bedroefd poppetje. Ik krijg tranen in mijn ogen. 'En geen reactie heel beleefd hoor.' hoor ik Blokland mompellen. Ik geef het poppetjee een gebroken hartje en schrijf erbij;

-This is me. A loser who never has luck. I thought I had find the one. But there's probably no-one the one for me :'(.-

Daarnaast maak ik nog een poppetje. Die glimlacht en heeft een zwart gat op de plaats waar eigenlijk een hart hoord te zitten. Ik schrijf erbij;

-This is Ashley. One of the populair girls at school. She's hurt so she doesn't has an heart. I'm gonna be that someday. Maybe it's better that way. I wont have to feel any more pain :).-

De bel gaat. Ik loop het lokaal uit. Richting mijn auto. Er zit een blaadje tussen de ruitenwissers.

-When do you gonna show me the school? I can't wait. x.-

Omg hoe weet hij wat mijn auto is? Ik zie Luna en Charlotte aanlopen. Ik geef hen een knuffel en we stappen in de auto. 'En was de rondleiding leuk.' vraagt Luna.

'Nee, ik moest nablijven en toen ging Niall naar buiten en kreeg het Ashley-virus. Stom kind dat ze is.' zeg ik.

'Wat ga je nu doen dan?' vraagt Charlotte.

'Shoppen met mijn 2 beste vriendinnen.' zeg ik.

'Dat zijn wij toch hè? vraagt Luna.

'Wie anders? Jullie zijn de enige vrienden die ik heb met Austin.' zeg ik

'Daar heb je een punt.' zegt Luna.

'Zullen we Austin ook vragen om te komen?' vraagt Charlotte.

'Waarom? Oah nee wacht laat maar ik weet het al. Dat is niet leuk voor hem ik kan wel vragen of hij vannavond mee eet.' zeg ik.

'Jaaaaaaaaa, doe dat!' schreewt Charlotte.

'Ik ben niet doof.' Zeg ik. Als we bij het winkelcentrum aan zijn gekomen sms ik Austin;

-Hey hoeisty? Ik vroeg me af of je zin had om vnv mee te eten met Luna Charlotte en mij. Pls answer quickly ! xo' mij ps heb t gevoel dat zij het zelfde voor jou voelt <3.-

*De volgende ochtend*

Ik stap uit mijn auto. Ik zie iemand aanlopen maar kijk niet op wie het is. Het maakt mij echt geen flikker uit wie het is maar diep van binnen hoop ik dat het niet een van die pesters is. 'Hey Demy how are you today?' vraagt Niall. Oah nee hij weer ga toch lekker terug naar Ashley ik wil niets meer met jou te maken hebben. Ik loop weg naar mijn kluisje. 'Uhm.. did I do something wrong?' vraagt Niall. Ik mag hem niet aan kijken. Als ik mensen aankijk terwijl ik boos op hen zou moeten zijn maar stiekem het toch niet ben en ik ze toch altijd vergeef dan ben ik degene die sorry zegt. 'Would you please say something?' vraagt Niall en gaat voor me staan.

'Can you move please?' vraag ik.

'Only if you say what's going on. Yesterday you were so sweet and now your ignoring me. So what's up?'

'Sorry there is really nothing.' zeg ik.

'Okay so when are you gonna show me the school?'

'Now?' zeg ik vragend.

'That's great.' zegt Niall blij. Ik heb weer gefaald. Ik kan echt niet boos blijven op mensen stomme zwakke plekken. Niall slaat zijn arm om mijn middel. Het enige waar ik nu aan denk is; What The Hell.

-______________________________________________________-

comment, vote, fan? xo' mij

No Luck?!Where stories live. Discover now