Podvádzanie.

487 21 3
                                    

Išiel som za Matúšom a čo nevidim....... Oblizuje sa tu s nejakou kurvou(prepáčte za výraz.) Viem nemal by som sa motať do -cudzích veci ale viem že Kristína Matúša miluje a ranilo by ju to, tak som radšej rychlo išiel preč a už na to nemyslel. Zastavil na Fajtiik a opýtal sa ma kde je Matúš nechcel som mu hovorit co som videl. Tak som povedal ::Neni mu dobre. Povedal mi aby sme ho nechali cely den sameho aby mu bolo lepšie. Fajtiik:Aha Už som si myslel že si niečo urobil.Peter::Neurobil aj ja som si to iste myslel ako ty. Fajtiik::Aha tak ja idem. Čau .Peter::čau.

O 15 minút neskôr: Rozhodol som sa ísť domov ale keď som bol tesne pri paneláku v ktorom bývam tak ma zastavilo veľmi pekné dievča. Chcela podpis a vyfotit sa somnou obidve sa jej splnili. A ja som spokojne odkráčal domov. Hneď ako som prišiel domov tak som išiel na ntb a požiadal som tu nádhernú slečnu o priateľstvo. Normalne by som fanusicke nikdy neposlal žiadosť ale tato bola krásna a spravala sa normalne ked ma uvidela.Do 3 minut my žiadosť potvrdila a hned my aj napisala. (Budeme robiť ze sa fanynka vola Klára).
Ahoj Peter.
Ahoj Klárka. :*. Čo budeš dnes robiť??
Ešte nwm nepôjdeme von?
Môžme. >_< O koľkej??
O 14:30 v parku?
Ok :* ♡♡
Peter ty sa nezdáš!@_@
Deaaaaam!!
Ok ja idem. Tak za pol hoťku v parku.
Ok.čau
ahoj:D

Tak mam este pol hoťku. Išiel som strihať video.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Už sedím v parku. O päť minút by mala prísť. Dúfam že nebude zmalovana ako ostatné dievčatá v tejto dobe.
Už je presne 14:30 a ona nikde!! V tom my niekto......

Ahojte dnes je to o trochu kratšie lebo ma už písanie kníh nebavy. A vy ste nenormálny!! 100 videní! Ja vas milujem . spravím  1oo faktov o mne dúfam ze to dám. Držte my palce.

-Natt

Youtubers .❤حيث تعيش القصص. اكتشف الآن