ONE SHOT

517 35 3
                                    

_________________

Yeni yakışıklı öğrenci sınıfa yürüdüğünde tüm kızlar kafalarını çevirdi.

"Gençler , bu Luhan.O burada yeni ve hepinizin onu EXO Lisesi'nde hoş karşılamasını istiyorum.." öğretmen duyurdu. Luhan kafasını kaldırarak bebeksi yüzünü gösterdi.  Parıldıyan kahverengi gözleri odada her şeyi görebilmek için ürkekçe dolaştı.

"Kris'in yanındaki boş sandalyeyi kullanabilirsin." Öğretmen kafasını eğmiş uzun sarışın çocuğun yanındaki boş sırayı işaret etti.Luhan, söylediğini yaptı ve yanına oturdu. 

"Selam, ben Luhan." kendini tanıttı

"Uh...Selam, Ben Kris." Kris sonunda oldukça yavaş bir şekilde  ve arkadaşça bakarak kafasını kaldırdı.  Kris odanın etrafına baktı ve gülümsedi.

"Oldukça büyük bir etki yapmışsın gibi görünüyor"

"Ne demek istiyorsun?"

''Etrafına Bak.''

Luhan sınıfta etrafına baktı ve  bütün bekar bayan öğrenciler heyecanla ona bakıyordu. Luhan,sersem bir gülümseme verdi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

İngilizce Ödevini yapmak İçin Herkes çift oluşturuyordu. Bütün kız öğrenciler Luhan'la partner olmak istiyor, Kris ile iş birliği yaptıklarını duyduktan sonra üzgün görünüyorlardı.. Köşedeki bir grup çocuğun düşmanca bakışları kısa süreliğine Luhan'ın dikkatini çekti.

Kris ders boyunca bir şeylerin tuhaf olduğunu görene dek  projelerinde ne yapacakları hakkında konuşmuştu.

"Luhan, gözlerine noldu? Sanki kırmızı gibiler." Kris şüpheli bir şekilde ona baktı.

"Umm... Geri döneceğim" Bununla birlikte Luhan sınıfı panikle terketti ve banyoya doğru koştu. İlk girdiğinde , aynaya baktı ve gözlerinin kırmızıya döndüğünü gördü. Ağzını açtığında dişlerinin keskin ve korkutucu olduğunu farketti. Bu Luhan'In sırrıydı.

Gözlerini kapattı ve odaklandı.Gözlerini açtığında , tekrar kendine baktı. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Okul sonunda bitmişti ve dışarısı karanlıktı.  Bir grup erkek tarafından çevrelendiğinde , Luhan eve gidiyordu. Etrafına baktığında tüm erkeklerin aynı şeytani gülüşü takındığını gördü.

"Gerçekten sinirimi bozuyorsun." kaslı çocuk söyledi , lider gibi görünüyordu.Arkadaşlarından daha büyük bir sırıtışla ilerledi. 

"Sen kimsin?" Luhan sordu.

"Ben kim miyim? Adım Suho. Buralarda kralım ve yanlış yere geldin. Şimdi , bunu ödeyeceksin."

Suho Luhan'ı ceketinden tuttu. Luhan elini ve Suho'yu geri ittirdi. Sırıtışla onları izleyenlerin suratları silindi ve düşmanca bakışlar atmaya başladılar.Suho arkadaşlarına döndü ve arkadaşları duraklamadan ilerleyip yumruk sallamaya başladılar. 

Luhan hızlı hareket ediyor , tüm vuruşlardan kaçıyordu.Kendi yumruklarını ve tekmelerini geçirerek 3kişiyi devirdiğinde sırtında bir sopa hissetti, dizlerinin üstüne düştü ve nefessiz kaldı.

Arkasında bir gürültü duyduğunda döndü ve Suho'nun adamlarının kanayan dudaklarla yerde yığıldıklarını gördü. Kris yumruğu havada savaşmak için hazır bekliyordu.

Luhan ona gülümsedi ve kendini tekrar enerji dolu hissetti.Dövüşe geri döndü ancak her vuruş Luhan'ın kontrolünü kaybetmesini sağlıyordu. Kris rakiplerine odaklanmıştı ve Luhan'ın kırmızıya dönen gözlerini farketmedi , sivri dişler geri geldi ve pençeler çıktı. Kurtluğunu içinde saklamaya çalışırken daha da sinirli hale geldi. Çoğu rakibi kolayca devrildi. Suho bağırmaya başladığında gözünü gördüğünü farketti ve güçlü bir yumrukla sırtını duvara çarpıp düşmesini sağladı. 


----------------------------------------------------------------------------------------------

Ertesi gün Luhan özür dilemek için Kris'in hastanesine gitti.Kris'in odasına yürürken, Kris'in kolunda ve omzunda alçı olduğunu fark etti.Şimdi de Kris'in yüzü zorbaların bıraktığı morlukları sergiliyordu.

"Ben gerçekten üzgünüm." Luhan içtenlikle özür diledi. Kris açıklamalarından önce boş bir şekilde baktı, "Senin ne olduğunu biliyorum."

"Ne?" Luhan paniklemeye başladı, Kris gerçekten onun sırrını biliyor muydu?

"Sen bir kurt adamsın doğru değil mi?"

"Nasıl bildin?"

"Sınıftayken parlayan kırmızı gözlerini gördüm ve dün dövüşürken nasıl baktığını gördüm.Ben biraz araştırdım ve Tüm işaretler tek bir noktayı gösteriyordu.Ama endişelenme, Sırrın ben de güvende" Kris açıkladı.

"Çok iyi,artık şehirdeki tek kurt ben olmayacağım"

"Ne demek istiyorsun?" Kris sordu.

"Pekala, araştırmalar her zaman doğruyu söylemez.Dolunayda bir ısırık kurt adama dönüştürebilir ve ne yazık ki dün gece için üzgünüm..., canını acıtmak istemiyordum ama bana bir şeyler ol-

"Kendini kontrol etmekte zorlanıyor musun? Tamam,artık seni suçlamıyorum.Dün gece yeterince suçladım.Bence birlikte çalışarak kontrol etmeyi öğrenebiliriz .İki kişi bir kişiden daha iyidir değil mi?"

Kris Luhan'a dostça gülümsedi. Bu gülümseme Luhan'ın şokunu biraz azaltmıştı.

Çevirmen:G.Angel

Kurdun Kaçışı [One Shot Çeviri]Where stories live. Discover now