1.O seara mai speciala

25.1K 506 21
                                    

Trecutul ma urmareste tot timpul.Ce nu am facut ca sa scap de el.Am plecat din locul unde m-am nascut,am crescut si am facut scoala;am ucis orice amintire legata de el si amintirile cu el,insa inutil.Cu cat il indepartez mai mult din gandurile mele,este tot mai prezent si ma bantuie mai mult.

M-am angajat si am lucrat inca de cand am terminat liceul,renuntand sa merg pana si la facultate,stiind ca acolo il voi vede-a din nou.In fiecare coleg,in fiecare profesor,in fiecare baiat si in fiecare colt al imaginatiei mele.Acum pot spune ca l-am uitat,insa cuintele lui:'Nu te voi lasa sa ma uiti vreodata.' inca imi rasuna in cap de fiecare data cand sunt singura si tocmai de aceea mi-am luat doua joburi:ospatarita si babysitter(bona).

Pe timp de noapte,lucrez la unul din cele mai importante si pline de lux cluburi de noapte din Los Angeles.Despre patron,am auzit ca e un tip putred de bogat,plin de el si foarte temut.Tatal lui este un avocat celebru si plin de bani,curtat de o multuime de fete gata sa 'preia fraiele comapniei si averii sale'.Nu ii cunosc pe nici unul dintre ei,insa din auzite stiu ca el,Sahim-Gabriel Simmons este unicul fiu al familiei si este respectat si temut in grupul de prieteni si cluburi pe care le detine.Lumea se teme de el,caci se pare,e o persoana cu o impulsivitate de neoprit.

Diseara,in clubul nostru este anuntata o petrecere de logodna.Cel mai sigur,unul din baietii din 'breasla' patronului se logodeste,si pentru asta,prietena mea Clara este angajata ca si strepteusa.De meserie este dansatoare si se pricepe.Sper doar ca mama ei,Dennise sa nu afle despre asta,caci e bolnava si nu cred ca va suporta un asemne-a soc.

-Hei,Sara!Esti gata de party?!-impulsivitatea Clarei ma agita si ma si sperie usor.Nici nu am simtit-o cand a intrat peste mine,la cabine.

-Vin imediat.Sa ma schimb,bine?!

-De acord.

Si o privesc iesind zambind si trantind usa dupa ea.Tipic ei.Imi rearanjez parul cu o perie rotativa,imi retusez rujul si machiajul si imbrac halatul de ospatarita.Seara se anunta a fi una intensa.

Cobor scarile ce duc jos,in club si merg la bar unde prietena mea,Clara isi face de cap cu un wisky si un barbat care se pare,se chinuie sa ajunga la ea?!

-Claire,o clipa!-tip ca o apucata,caci muzica este atat de tare,incat abia daca imi pot auzi gandurle.

-Da,ce e?-ma intreaba cu sprancenele ridicate,de parca nu ar sti ca la noapte trebuie sa plec.Ma tem de intuneric si de ce m-ar pute-a astepta in fata apartamentului meu.Inca de la cearta puternica cu David,fostul meu iubit,ma tem pana si de umbra mea.

-Stii ca la nopate nu voi ramane,nu?-ii zic dupa ce o trag dupa mine intr-un colt mai retras,unde muzica parca nu mai e asa 'galagioasa'

-Esti nebuna?!Tatal patronului se logodeste aici,ca sa ii faca in ciuda fiului sau,iar tu pleci?Cine va servi la masa,daca tu pleci?!-imi striga zgaltaindu-ma si infigandu-si unghiile in bratele mele.

-Bine,bine.Voi...aaa,incerca sa raman.Am spus 'voi incerca' deci nu te ambala prea tare,bine?-ii spun doar ca sa-mi de-a drumul stiind amandoua ca nu voi ramane;insa din imbratisarea ei si zambetul larg de pe fata,imi pot da seama cata incredere are in mine.M-a crezut desi...am mintit-o.Sunt un monstru care si-a mintit salvatoarea.De ce salvatore?Ei bine,pentru ca Claire a fost cea care m-a salvat de un posibil viol acum 2 luni de zile si de pe urma caruia abia m-am recuperat,tot datorita ei si mamei ei,doamna Denisse.

Noaptea decurge normal,ca de obicei.Muzica urla in boxe,mesele sunt pline de barbati beti iar scena e plina de dansatoare,printre ele fiind Claire si eu.La insistentele ''nebunei'' am bagat pe gat vre-o doua pahare de cocktail si desi nu vreau sa recunosc,ma simt usor ametita.Insa dansez cu placere si ma simt bine.Asta e tot ce conteaza,nu?!

Persoana potrivitaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum