Chapter 1

178 14 1
                                    

Ehehee bölüm isimlerini böyle koycam çünkü az önce story of us dinliyodum ki bende fazla etki yaptı..

-tuğçeeeeee
...
-kahvaltı hazır hadi gel
...
-kız cevap versene
...
Annem daha fazla konuşmadan odaya geldi. Beni üzerimde okul kıyafetlerim, çantam elimde hazır,saçım başım toplu, kahvaltiya hazır görmek yerine, bi ayağım duvarda bi ayağım ötekisinin üstünde uyurken görünce baya büyük çaplı bi sinir krizi geçirdi. Canım annem!!! ya nasıl da hemen deliriyo!!!
Herneyse sonra annemin zoruyla üstümü giyinip kahvaltıya indim.
"I stay out to late, got nothing in my brain....."
Shake it off çalıyo oha shake shake shake kim radyoyu açtı nerden geliyo bu ses ve neden cebim titriyo...
Ovps jeton şimdi düştü... telefonum çalıyor
Arayan=aslı my bff
Açtım.
-he
-ne giydin
-okul kıyafetini,ne giymem gerekiyod.... oha bugün gezi var şakamı bu ya nsl bi uyku sersemliği kızım kapat hemen servis gelmeden üstümü degistiricem.
###################
Hemen odama koştum ve üzerime kot pantolonla favori t-shirtümü geçirdim ve bileğime kendim yaptığım üzerinde RED yazan kırmızı bilekliğimi geçirdim.
Sonra servis geldi ve okula gittim. Okulun son haftalarındayız mal mal geziler yapıp duruyolar inşallah bu sefer ki güzeldir. Pier lotiye gidiyoruz (yazılışını bilmeyen ben okunduğu gibi yazar) ama bu gezinin güzel yanı sadece bizim sınıfın gidiyo olmasıydı, içimde güzel bi his var...
Evet neyse işte servisteyim ve sıkıldım. Bi saniye 1989 çantamda kalmış. Bi şekilde şoför abiye bunu taktırmam lazım yanımda uyuyan aslıyı dürtükledim.
-aslı beybi bak yanımda ne var
-oha
-bncede ama nsl dinlicez abi ibrahim tatlıses albümünü bırakmaz
-ya bi sorsak
-he aslı ayn aslı kesin işe yarar aslı
-öf tm haklısın
-istersen yinede soralım
-ayn tuğçe belki okulun bahçesine girene kadar dinlememize izin verir
-ayyy okula gelmişiz
-evt
#####################
Ve bahçedeyiz sınıfa hiç çıkmadan geziye gitcez. Benim severus snape reise benzettiğim fen hocamız geliyor(yazar potterhead bir swifty) bi gün bu adam expelliarmus diye fırlicak derste ya herneyse servislere bindik ve pier loti!*! yolunu tuttuk... gezinin devamı -next chapter-

Medyadaki capsi potterheadler anlar.madem bu kadar deyindik öyleyse burdan tüm swiftielere ve potterheadlere selam olsun (bu arada tay de potterhead biliyosunuzdur)
Neyse çok konuştum hadi bb

Biraz Taylor YeterWhere stories live. Discover now