22✍

420 71 9
                                    

'Je oma woont daar?' vroeg Jayson wanhopig. 'Ik heb haar gevraagd als ze nog iets wist maar ze zei van niet en dus ze heeft gelogen' ratelde hij aan een stuk door.

'Rustig, ik kan het uitleggen.' Ze liepen verder. 'Ze weet het niet. Ze wilden het haar niet vertellen. Vraag me niet waarom. Die heks is echt gek.'

'Dus ze weet niet eens jouw naam?' Grace schudde haar hoofd. 'Nope. Ze wilden het pas laten weten wanneer we bij haar zouden eten.'

'Oh. Jullie zijn dus de mensen die bij haar zouden komen eten. Wow.'

'Jayson ik ga naar huis! Veel plezier en geniet van deze momenten.' riep zijn vader. Jayson groette terug en zwaaide even.

Rozenburg 21. Ze belde aan. Een blonde vrouw deed open. En Jayson mocht haar al niet. Ze zag er zo nep uit. 'Grace, lieffie toch.' Ze wilde haar knuffelen maar Grace stapte naar achteren. 'Karilyn.' zei Grace.

'Wie is die jongen?' vroeg Karilyn, vies kijkend naar Jayson. 'Hallo mevrouw, ik ben Jayson. Het vriendje van Grace.' Karilyn keek Grace aan. 'Je vriendje? Oh jongedame, daar gaan we nog over praten.' Toen draaide ze zich om en liep weg.

Our game #4Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu