perspectief Soufianne

1.5K 85 0
                                    

Perspectief Soufianne*

Ik had echt mijn dag niet vandaag. Ze zeurde zo aan m'n hoofd op werk. Tijdens het douchen moest ik er weer aan denken. Pff jeh hoofdpijn. En dan nog saloua, mijn nicht die me weer begint lastig te vallen. Ik heb vroeger iets met haar gehad. Ik vond haar eerst heel leuk, maar dat is voorgoed over. Nadat ik merkte dat ze echt geen hart heeft. Twee jaar relatie had ik met haar. Ik heb Noura er niets over verteld. Het is over weetje. Dus als ik het nu pas ga vertellen, dan zal ik haar alleen maar pijn doen en dan gaat ze onnodig zorgen maken als saloua er bij is tijdens op visite gaan enzo. Terwijl ik haar belooft heb haar gelukkig te maken. Dus dat ga ik ook doen! Ik wil haar niet verdrietig zien.

Wat betreft m'n zus. Die zeurt nog steeds aan m'n kop. Die had mij liever met m'n nicht zien trouwen. Maar dat gaat niet! Ik hou niet meer van haar. Dat snapt zij niet. M'n zus is niet zoals ik. Als zij iets wil dan gaat ze er voor. Kosten wat kost. Ze lijkt te veel op Saloua. Ik hoop dat ze niets flikken. Echt anders krijgen ze met mij te maken. Dit hoef ik Noura ook niet te vertellen toch? Ik wil geen onnodige chaos.

Ik schut alle gedachtes van me af en trek mijn kleren aan. Ik loop naar beneden toe.. ahh m'n schatje heeft vis tajine gemaakt. Dit doet ze als de beste. Ze ziet er super nice uit ook. Echt een lekkerding heb ik. Ze staat achter het aanrecht. Dit is mijn kans. Ik sta achter haar en knuffel d'r. Ik geef haar een kus in haar nek en zeg haar hoeveel ik van m'n meisje hou..
Ze houd er van als ik dat soort dingen doe. Dus doe ik het heel vaak. Ze mag het weten ook! ik heb love voor deze meisje. Mijn vrouwtjeee!!

Tranen en vreugde..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu