Emily's feest

16 0 0
                                    

(vier weken later)

'Hey Mia, do you want to come with me to Emily's partie tomorrow?' vraagt Nyle. 'Just as friends?' hij is een knappe jongen die bij mij in de klas zit met Frans. Hij hielp me ermee, want niemand verstond mijn Frans, aangezien wij Nederlanders met een heel ander accent praten dan Amerikanen. 'Yeah, ofcourse! Thanks for asking.' zeg ik. 'Okay.' zegt hij en glimlacht, hij kijkt naar de grond. 'I'll pick you up at nine?' 'That's okay, i'll text you my adres.' zeg ik. 'See ya.' 'Bye!' 

Gelukkig, ik heb iemand om mee te gaan naar Emily's 'couple party.' Ze zei dat we het jaar goed moeten beginnen, en dat het leuk was om een stellen feest te geven. Je mag ook komen als je geen stel bent, als je maar een 'date' hebt. 

In de pauze komt Emily op me af. 'Hey Mia, girl! Do you already have a date for my party tomorrow night? Cause, Marcus still has no one, so you could go togheter!' 'Hey Emily, sorry but i already have a date, i'm going with Nyle. You know him?' 'Oh, you shouldn't go with Nyle! He's my ex-boyfriend, and he really sucks.' 'Well sorry, but i already promised him, so yeah...'zeg ik 'But i know someone who could go with Marcus!' ik denk aan Stella, zij heeft nog niemand om mee te gaan. 'Oh really? Who is it?' vraagt Emily. 'Stella, do you know her?' 'That lesbian girl?' ze trekt haar wenkbrauwen op. 'Well, actually she's not invided, but let her come. Tell her to be at my house tomorrow at nine. Marcus will be there to on that time.' Ik had niet gedacht dat Emily er oké mee zou zijn dat Stella ook kwam, maar dit is lief van haar. 'I'll tell her! Thanks Emily, and by the way, she's not a lesbian.' ik draai me om en loop weg.

Als ik thuis ben en Stella heb geappt dat ze kan komen, is er een pakje voor me. Er zit een kaartje bij. Het is van Anne, mijn beste vriendin uit Nederland.  Ik had haar drie weken geleden verteld dat ik was uitgenodigd voor het 'couple' feest van Emily, en dat ik nog een date moest zien te vinden. 'Hey Miaaaa, ik ging langs onze winkels (Anna en ik hebben een winkelstraat waar we altijd langs gaan als we gaan winkelen.) En er zit een nieuw zaakje op de hoek! Heel schattig, het is een boeken winkel, maar verkoopt ook leuke tweedehands kleding enzo. En toen je me had verteld over het feest van Emily, dacht ik aan jou, want er hing zo'n mooie jurk! Ik wou hem eigenlijk voor mezelf kopen, maar toen bedacht ik me dat je bijna jarig bent, en ik nog geen cadeau had! Dus, dit is een (volgens mij, ik weet niet hoelang het duurt voordat je dit krijgt) vervroegt cadeautje van mij. Je moet hem aan naar het feest, en dan moet je een foto maken van jou met je date! Beloofd?   Liefs, Annieee.' 

Superlief van haar. Ik ben volgende week jarig, maar ik vier het niet. Ik open de doos die ze heeft gestuurd. Het is een knal-gele jurk tot de knie, hij heeft een haltertop, en een wijd-uitlopende rok. Fantastisch! Mijn lievelingskleur is geel. Die van Anne ook. Ik pas hem meteen, hij zit iets te strak, maar ik moet dan ook niet zo snoepen, okay, vanavond workouten en hardlopen, en morgen weinig eten, dan pas ik er wel in, denk ik.

Mia & EthanWhere stories live. Discover now