Het appartement

21 1 0
                                    

We zitten in de taxi, ik heb starbucks koffie. Groot voordeel aan Amerika, overal heb je starbucks, mijn favoriete koffieshop. Ik drink altijd mijn koffie zwart, niet omdat ik dat zo lekker vind, maar omdat ik anders niet wakker te houden ben. Fleur zei dat we in een groot appartement gaan wonen. Ik stelde me toch eerst een groot wit huis voor, zoals je altijd in films ziet. Maar goed, ik krijg de kamer met het uitzicht op de zee, die je in de verte ziet, want zo dicht bij het strand wonen we ook weer niet.

Als we er zijn, om half 10 's avonds, lopen we naar binnen. Het is een groot, wit appartement, best saai maar wel modern, echt Fleurs stijl. 'Daar is je kamer, ik heb gezegd hoe ze hem in moesten richten, hopelijk vind je het mooi!' Zegt Fleur enthousiast. Ik knik. De kamer is groot, kaal, en wit. Met een enorm raam met het mooiste uitzicht dat ik ooit heb gezien. Met het geld dat ik van mama heb gekregen zal ik zelf wel wat kleur aan mn kamer toevoegen, anders lijkt het net een hotelkamer. Over een week ga ik naar school. Miami high genaamd. Veel vrienden zal ik denk ik niet maken, aangezien mijn Engels niet spectaculair is, ik kan het wel verstaan, maar praten is lastig.

Ik pak m'n telefoon en bel Anne, mijn beste vriendin. 'Miiiii! Hoe is het? Ging het vliegen goed? Heb je niet gekotst? Hoe is je kamer?' ze is soms nogal overdreven. ' Vliegen ging goed, heb bijna de hele tijd geslapen. Mn kamer is groot en saai, maar het uitzicht is niet te beschrijven An!' ' Owww, ik ben zo jaloers Mia, je moest eens weten! Kom je in de vakantie nog naar Nederland?' 'Dat was eerst wel het plan, maar Fleur moet waarschijnlijk hier blijven voor haar werk, en ik mag niet alleen vliegen van haar, stom mens'. Anne en ik kletsen nog een halfuur en dan pak ik al m'n spullen uit, ik heb trek, in het vliegtuig kan je mij beter niet teveel laten eten, want dan komt het gewoon weer naar boven. We hebben bijna niks in huis, Fleur had nog geen kans om eten te kopen. We hebben alleen stroopwafels, die papa had meegegeven. Ik pak er twee en ga dan naar bed, ik wil morgen naar het strand.

Mia & EthanTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon