#3: Urmărirea

573 24 0
                                    

Carl a mers pe un drum care nu este circulat.

Carl este pe locul de șofer iar Izzy este în dreapta. Dintr-odată, mai apare o mașină în față. Carl oprește mașina și merge cu spatele. Mai apare o mașină în spate.

Carl: S-ar putea să regret asta.

Carl calcă pedala de accelerație și izbește mașina din față. Mașina izbită a sărit peste mașina lui Carl într-un mod spectaculos. Mașina izbită (Sau ce a mai rămas din ea) a blocat calea celeilalte mașini. Iese unul din mașina întreagă și a tras un glonț în cauciucul mașinii lui Carl, ceea ce a oprit mașina lui. Tipul de duce la mașină. El deschide ușa când colo, nu e nimeni în mașină. Amândoi coborâseră repede din ea. Carl se află acum în spatele tipului. Carl îi dă un cot în cap de l-a lăsat lat. Carl i-a luat pistolul și se duce cu Izzy în mașina celui care le-a spart cauciucul. Ei dau cu spatele până ce dă de un alt drum. O ia pe acolo. Carl primește un apel. El oprește mașina și răspunde.

Carl: Alo?
Tipul de la telefon: Hei, acum te crezi mare cocoș și-mi omori oamenii?
Carl: Ce vreți de la mine?
Tipul: Trebuie să mă ții minte. Sunt eu, Jimmy.
Carl: Nenoroci...
Jimmy: Nu vorbi așa cu mine. Mai ales când îți știu locația și-mi pot trimite oamenii să te omoare. Alege. Calea ușoară sau calea grea?
Carl: Aleg calea grea.
Jimmy: Ok. *Se aude în fundal vocea lui*: Trimite oamenii.

Carl a închis telefonul și pornește mașina când mai apare o mașină în spate. Cel din dreapta mașinii deschide ușa, și trage spre mașina lui Carl. S-a spart geamul din spate a mașinii. Carl și Izzy apleacă capul ca să nu fie împușcați. Carl continuă să conducă când începe să iasă fum din mașină.

Carl: O, nu! Va trebui să sărim din mașină!
Izzy: Ce?
Carl: Ai încredere în tatăl tău.
Izzy: Ok...

Carl și cu Izzy sar din mașină. După 2 secunde mașina a explodat. Cealaltă mașină a oprit. Ies cei 2 oameni din ea. Amândoi au cagule pe față.

Primul om: Ați ales calea grea. Calea grea vă oferim.

Primul om îi dă un pumn lui Carl. Celălalt o bagă pe Izzy în mașina lui. Ea țipă din răsputeri.

Primul om: Credeai că vei scăpa? *Încă un pumn* Ei bine, te-ai înșelat.
Carl: Ce vrei de la mine?
Primul om: Ei bine, vreau Dosarul.

Primul om își dă cagula jos.

Carl: Jimmy!
Jimmy: Încântat să mă vezi? Sigur vei fi.

Jimmy începe să-i dea pumni și picioare lui Carl. După 20 de minute de chinuri, Jimmy merge în mașină iar mașina pleacă.

RăpireaKde žijí příběhy. Začni objevovat