30.Bölüm

7.6K 355 23
                                    

Mira'dan

O gittikten sonra konuşmaya başladım.

-Ben mi çok konuşuyorum?Hah o çok konuşan insan görmemiş hem ben bi kere hiç konuşmam yani bilmiyorum tabi dışardan nasıl gözükür ama konuşmam yani...
Offf ya konuşmam derken bile konuştuğumun farkına vardım.Neyse asıl önemli olan ben Demi Bey'in verdikleri işleri nasıl yapıcam.Daha önce hiç hazırlamamıştım.Tabiki dosyaları bilgisayara geçebilirim ama çıkarma işini nasıl halledicem acıktım da aslında offf nereye gitti bu???

Kendime gelerek Demir Bey'in odasından çıktım. Kendi odama geçtim.Odam hemen yan taraftaydı ve Demir Bey'in odasının içi gözüküyordu cam vardı ama görünüyordu sonuçta.Ben böyle düşünürken odaya girdi.Birden yerimden sıçradım onun odasına bakarken görmediyse sorun yok.Oyalandığımın farkına vararak dosyaları bilgisayara girmeye başladım.Çoğu kişi evine gitmişti.Bir ben bir de Demir Bey vardı.Haaa Selim Bey de burada.Ama sanırım o da gidiyor çünkü onu da odamdan çıkarken asansöre binerken gördüm.Bana göz kırptı gülümseyerek odamın kapısını kapadım ve Demir Bey'in odasını tıklatarak girdim.

-Ne vardı Mira?

-Demir Bey ben dosyaları geçtim bilgisyara da acaba eve mi gitsem hani daha işiniz yoksa?

-Tamam gidebilirsin ben de çıkıcam birazdan seni eve bırakırız.

-Yok.Çok teşekkğr ederim ben giderim zaten taxiyle gidicem yani geç oldu zaten rahats-

-Konuşma bitmiştir hazırlan.

-Peki.

Ahhh odunun teki işte.Hatırlamıuo zaten.Odadan çıkarak üzerini giyindim o sırada o da geldi ve arabaya doğru yürüdük.Sessizlik hakimdi.

-Yarın bize geliyorsun ve kahvaltımı hazırlıyorsun.Bundan sonra böyle.Suyumu ver.

-ta..tamam,dedim diğer çantanın içinden suyunu çıkararak ona uzattım.Tek dikişte bitirerek çöpe attı.Arabaya bindi ben de yanına oturdum.Yolculuk başladı ama ikimizden de ses çıkmıyordu.Evimin önüne geldiğinde teşekkür ettim ve elimi kapıyı açmaya yarayan metal kulba koyarak açmaya çalıştım tam da o sırada Demir kapıları kilitledi.Şaşkınlıkla ona doğru döndüm.

-Mira ,diye cümlesine başladı ve eliyle ensesini kaşıdı.Çok tatlııııı.

-Ben yani sen daha önceden ahh herneyse iyi geceler,diyerek kapıyı açtı.

-İyi geceler Demir Bey.
Evime doğru yürüdüm ve kapıyı açtım.İçeri girdim ve duş alarak yattım hem geç olmuştu hem de yorulmuştum.Bu yüzden hemen uykuya daldım.

Demir'den

Kapıyı yavaşça açtı ve içeri girdi yüzü bana dönük değildi ama sesi tanıdık geliyordu.Ben ona yapmadı gerekenleri anlattım.Çıkmadan önce sonunda kafasını kaldırdığında onu gördüğüm için çok şaşırdım.Çünkü böyle bir karşılaşmayı beklemiyordum.O da bana bakıyordu ama hatırladı mı beni bilmiyorum.Sonuçta kötü bir şekildr ayrılmıştık ve şimdiki durumumuz malum.O şaşkınlığını üzerinden attığımda arkasını döndü giderken ben de ayağa kalktım çıkmak için ama birden durdu ve bana doğru döndü.Aramaızda yok denecek kadar mesafe onu afallatda da konuşmaya devam etti.

-Acaba siz beni hat-ahhh herneyse diyerek geçiştirdi.Arkasını dönerek kapıyı açıtı ki elimle kapıyı kapattım ve diğer elimi de kapıya yaslayarak onu sıkıştırdım da denebilir.Biraz daha eğildim ve fısıldadım.

-Çok konuşuyorsun.

Ondan sonra da klasikti zaten patron-çalışan ilişkisi.Onu evine bıraktım ve ben de çok yorulduğumdan uyudum.

Umursamaz UkalaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin