Σχετικά με τα G Wattys...

3K 151 27
                  

Καλώς ήρθατε στα πρώτα Ελληνικά Wattys!!!

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι :

 Τα Wattys είναι ένας διαγωνισμός του Wattpad που γίνεται κάθε χρόνο και μέχρι πέρυσι αφορούσε μόνο ιστορίες που ήταν γραμμένες στα αγγλικά. Φέτος οι υπεύθυνοι του wattpad αποφάσισαν να εντάξουν κι άλλες χώρες στον διαγωνισμό όπως η Ρωσία, οι Φιλιππίνες, η Πορτογαλία η Ισπανία, η Γερμανία και η Τουρκία.

Όπως βλέπετε η Ελλάδα δεν είναι μία από αυτές. Έτσι έπειτα από σκέψη και αγανάκτιση για αυτόν τον άδικο αποκλεισμό μαζευτήκαμε κάποια άτομα και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τα δικά μας ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ Wattys!!!!

Ο διαγωνισμός αυτός θα ακολουθεί το πρότυπο του κανονικού διαγωνισμού και τα βραβεία θα είναι σχεδόν ίδια με αυτά του κανονικού διαγωνισμού, με την μόνη διαφορά ότι μπορούν να πάρουν μέρος μόνο ιστορίες που είναι γραμμένες στα Ελληνικά και εμείς που το διοργανώνουμε δεν έχουμε καμία σχέση με το Wattpad.

***Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή???***  

Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες :

Α.)Η 1η κατηγορία συμμετοχής  περιλαμβάνει τις ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί στο wattpad πριν το 2015. Μόνη προϋπόθεση για αυτή την κατηγορία είναι η ιστορία να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ. Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία στο επόμενο κεφάλαιο.


Β.)Η 2η κατηγορία αφορά ιστορίες που έχουν γραφτεί εντός του 2015. Εδώ μπορούν να συμμετέχουν και μη ολοκληρωμένες ιστορίες. Περισσότερες πληροφορίες στο μεθεπόμενο κεφάλαιο.

Υποβολή συμμετοχών εώς 31 Ιουλίου!!!!

Διαδώστε το!!!

Παράταση εώς 10 Αυγούστου!!!

Τα πρώτα Ελληνικά WattysΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα