Ce sunt farmecele? Cum se dezleaga?

3.8K 22 10
                                    

           Foarte multi oameni duc după ei blesteme, vrăji, farmece...
Oamenii fac rău din gelozie, invidie, ura, din orice motiv, întemeiat sau nu.

Va blesteama, plătesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastră, apelează la vrăjitori apăruți din senin ca ciupercile după ploaie și care tot ce știu este ca au nevoie de bani - de banii dumneavoastră evident sau de ai dușmanului dumneavoastră - nu contează.

Simptomele unei persoane care are farmece, vrăji, deochi sau blesteme, sunt:
- o stare de nervozitate și profunde dureri de cap
- somn agitat, plin de coșmaruri
- stare de confuzie și deprimare
- căderea parului
- banii vin dar nu stau la dumneavoastră
- sunteți o persoana deosebita dar de mult timp fără partener de viata
- nimic nu va iese si aveți senzația ca sunteți urmăriți de ghinioane

Daca aveți cel putin doua simptome din cele descrise mai sus atunci puteți fi siguri ca aveți niște farmece pe care le-ați contactat pe parcursul vieții, intrând în conflict cu cineva sau le-ați moștenit de la părintii dumneavoastră sau de la ai partenerului de viata, deoarece se transmit pana la al șaptelea neam, din generație în generație.

Foarte multi din oameni sunt de părere ca: "Eu nu am făcut rău la nimeni". Nimic mai fals! O persoana care s-a răzbunat astfel s-a simțit ofensata și a plătit pe cineva sa facă rău.

Foarte multi spun: "Am fost la Biserici și Manastiri, dar fără rezultate...". Este normal: o pâine nu se face doar cu faina, mai trebuie apa, drojdie, sare, cartofi pentru a ieși pâinea. Asa stau lucrurile si cu dezlegările, trebuie sa mergeți întâi la preot și la Biserica. Daca farmecele sunt minore se vor dezlega, dacă însa nu se întâmpla nimic după slujbe, aveți nevoie de mai mult, adică "cu o mana de femeie s-au făcut farmecele și tot asa vor fi dezlegate" - mai trebuie ca și dumneavoastră sa faceți un ritual la o anumita ora, într-o anumita zi.

O alta întrebare pusa frecvent este: "Cine mi-a făcut rău?". De obicei, cine va așteptați mai putin, însa nu are mare importanta cine v-a facut rau... Important este sa conștientizați ce vi se întâmplă și sa va eliberați pentru totdeauna de aceste lucruri malefice care va blochează viata, fericirea, prosperitatea, liniștea etc.

Dupa dezlegări va veți simți din nou cu adevarat puternici, plini de energie, va va reveni încrederea în dumneavoastră și în oameni, va va dispărea frica și teama de orice si oricine.

Rupeți cercul negativ din jurul dumneavoastră și efectele nu vor întârzia sa apară... Curaj!

Vrăji Descântece Și FarmeceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum