•doi•

145 11 0
                                    

•doi•

Cina a decurs relativ okay, chiar și cu Luke lovindu-și piciorul de al meu tot timpul. N-aș putea decât să-l privesc urât și apoi să continui să conversez ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Chiar am reușit să nu vorbim despre mine, până când mama lui Luke a spart liniștea.

"Deci, Delilah, ești o fată foarte drăguță. Aș fi surprinsă dacă nu ai avea pe cineva special în viața ta. Vreun iubit?"

Chiar dacă nu intenționase, întrebarea ei m-a făcut să mă simt extrem de incomfortabil. Subiectul întâlnirilor era în general unul foarte sensibil pentru mine.

Am avut un singur iubit, și ne-am întâlnit când eu eram un boboc până când s-a terminat foarte urât. Eram la Starbucks cu Ashton și Brooklyn când l-am văzut pe Zack (acesta era numele lui) sugându-i fața altei fete. Desigur că totul s-a terminat cu băutura mea pe capul lui. Și-a schimbat școala mai târziu anul acela și nu l-am mai văzut de atunci. După aceea, am fost prea speriată să mi se frângă inima din nou având în vedere întâlnirile.

Tot ce am putut rosti a fost un amărât de "Nu."

"Nici chiar tipul ăla Ashton?" Luke m-a întrebat.

M-am uitat la părinții mei și toți trei am izbucnit în râs. Ne-am oprit rapid văzând fețele confuze a familiei lui Luke.

"Nu, nu nu nu," încă chicoteam ușor. "Îl știu pe Ashton încă de la șase ani. Am fost la școala generală împreună. Nu există nicio posibilitate ca noi să ne întâlnim!"

"Iar, Calum?"

"E drăguț, dar nu cred că sunt genul lui."

Luke și-a ridicat o sprânceană către mine.

"Dar tu, Luke?" tatăl meu a spus. "Pariez că ai lăsat un șir întreg de inimi frânte în Australia." l-a împins pe Luke prietenește în umăr dar el nu părea prea amuzat. De fapt, întrebarea a părut să facă întreaga familie a lui Luke să se miște incomfortabil în scaune.

Mama a părut să sesizeze atmosfera neplăcută așa că ne-a rugat pe mine și Luke să ducem farfuriile tuturor la bucătărie în timp ce ea aducea desertul.

Odată ce eram doar eu cu el în bucătărie, Luke nu a evitat să aducă din nou viața mea amoroasă în discuție.

"Deci, nu genul lui Calum, huh?" el s-a aplecat pe bufet cu fața puțin prea aproape de a mea. Îi puteam mirosi colonia și mirosul slab de țigări amestecat cu mentă. Era amețitor, dar nu-i puteam lăsa parfumul să-mi ajungă la cap.

"Nope, el e mai mult adeptul fetelor populare," i-am explicat în timp ce clăteam o farfurie.

"Da, dar ai mai avut un prieten înainte, nu?"

"Nu vom vorbi despre asta," i-am spus cu asprime.

"Care-i faza? Nu te-a satisfăcut sexual?" am scăpat farfuria în timp ce o curățam, cauzând un zăngănit puternic.

"TOTUL ÎN REGULĂ ACOLO?" tatăl meu a strigat din cealaltă cameră.

"OKAY! Iar tu ești dezgustător. Dar nu, nu asta era problema."

"Oh! Deci te-a satisfăcut sexual?"

"No! Luke, doar las-o baltă, okay?"

"Îmi pare rău, vreau doar să știu dacă cineva te-a avut înainte de mine."

L-am privit amenințător. "În regulă, Casanova, dar tu, huh? Spune-mi despre viața ta amoroasă." Mi-am încrucișat brațele pe când mi-am împins șoldul în față. El doar a stat acolo preț de câteva clipe, cu o expresie de necitit.

Opposites (Punk Luke Hemmings fanfic) // RomânăΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα