1: Jesy

245 20 0
                                    

*Jesy Point Of View*

De bel gaat als we op onze katholieke school aankomen. Ik, Leigh-Anne, Jade en Perrie zitten in de zelfde klas met de hottie Lucas. We proberen al jaren contact te maken met hem maar nog steeds lukt het niet, zonder iets gênants te doen. We lopen de grote poort door naar de binnenkoer en plots valt Jade voor de zoveelste keer over haar voeten. Haar schoenen zijn te groot maar ze zegt dat haar voeten er dan te klein uitzien. Ik probeer haar nog overeind te houden maar val mee. Leigh-Anne had Jades arm vast en struikelt mee zodat ook Perrie meevalt. Iedereen op de koer had het gezien en lacht ons uit. Wat gênant! We springen recht.

'Gaat het, Jade?' vraag ik als ze terug recht staat.

'Ja,ja.Niks aan de hand.' Ze trekt haar neus op.

'Verdorie, mijn allergie komt terug.' En ze snuit haar neus met een vieze zakdoek.

'Kom, laten we gaan. De les gaat over exact 42 minuten starten. We mogen niet te laat komen.' zegt Perrie vastberaden. We lopen gehaast verder. Iedereen kijkt ons aan alsof we buitenaardse wezens zijn.

'Hey nerds, gaan jullie nog studeren?' Roept er iemand vanuit een groepje jongens. Ze lachen allemaal met ons. We negeren het. Fijn, wat leuk om terug op school te zijn. Op een gegeven moment staat Perrie stil en valt haar mond open.

'Meisjes, daar, Lucas.' Ze wijst naar de mooiste jongen op aarde en we staan allemaal stil en beginnen onze flirt-moves. Hij kijkt recht naar ons en zwaait! Hij zwaait! Hij zwaait!! We flippen en lachen.

'Hey Lucas.' Wordt er vanachter ons gezegd. We draaien ons om en daar staat Chloëy, de bitch van de school. Ze zwaait en lacht flirterig.

'Ga opzij! Stelletje nerds. Moeten jullie geen boeken eten of zoiets.' Zegt ze sarcastisch. Ze is weer veel te bloot gekleed voor school. Ze loopt tussen ons en duwt ons aan de kant. Ze loopt in Lucas armen en knuffelt hem.

'Het is niet eerlijk.' Zegt Leigh-Anne boos. We lopen het stelletje voorbij en haasten ons naar de klas.



Black Magic ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu