Lauren er en fucking bitch.

527 19 1
                                    

En slurk, to slurk, tre slurk græd. Jeg sad alene i den mørke park. Jeg forstod ikke folk der sagde at parken var uhyggelig om aftenen, bestemt ikke når der gik en voldtægtsmand på skolens gange. En slurk mere. Jeg ved hvordan folk har det når de er triste. Jeg er trist. Det er som om min frihed er blevet taget fra mig. Fransisco bliver ved med at ringe men jeg tager den ikke. Jeg ønsker inderst inde at skifte skole. Jeg gider ikke tale med de andre. De siger mig ikke noget mere. Telefonen ringer, ukendt nummer? Jeg tog den. "Hey endelig tog du den det er Sean. Skal vi bare droppe lektiehjælpen siden du ikke er mødt op de sidste par gange?" Fuck det havde jeg glemt. Sean havde jo egentlig ikke gjort noget.
"Øh nej vi kan vel godt mødes." Svarede jeg. Jeg hørte noget fumlen i baggrunden. "Imorgen er det fint? Jeg har lige noget obligatorisk sexualundervisning, men ellers er jeg fri." Han grinte lidt. Jeg smilte, og sagde at det var en aftale.

"Det er ikke tilladt at være ude på den her tid!" Lauren sendte mig blikket. Peter kom ud og så noget brugt ud. "Det er fint, skal vi ikke bare gå i seng igen?" Lauren måbede og gav ham et slag ind på brystkassen. Han så rigtig forvirret ud. "Calm down." Sagde jeg afslappet. Jeg vippede frem og tilbage, jeg var en smule fuld. "Hun er fucking crazy, jeg rapporterer hende altså for det der!" Peter så opgivende på mig.

"Du er blevet flyttet til et andet lokale Grace, du bedes følge med mig." Det var Mr. Franco. Jeg tog mine ting og bevægede mig ud fra stuen. Jeg kunne høre råben derindefra da døren smækkede bag mig. "Det var virkelig ikke nødvendigt Lauren!" Det lød som Peter. "Hun var dårlig indflydelse og forstyrrende!" Lød det straks fra hende. Så hørte man en råbe højt og det var Fransisco. "Måske du bare skulle lade vær' med at være sådan en fucking bitch Lauren! Du ved ikke noget som helst om hende og hvad hun har været igennem." Der blev helt stille. Mr. Franco kiggede undrende på mig. Jeg satte kufferten på skrå og begyndte at trille den samme vej som Mr. Franco førte mig.

Grace + UniWhere stories live. Discover now