Hvad der sker i en bil, bliver i en bil

768 22 1
                                    

Jeg spændte min sikkerhedssele op og satte mig forsigtigt over på ham. Hans hånd gled langsomt op under min trøje. Selvom jeg godt vidste at det var forkert føltes det fantastisk. Han kyssede min hals og bevægede sig længere ned af. Han gav et lille støn fra sig og jeg kunne ikke lade være med at smile. Hans hænder var iskolde, de gled op ad siden på mig. Pludselig hørte vi skramlen fra bagsædet med et fór jeg over på mit eget sæde og træk min trøje ned. James startede bilen op og kørte hjem på uni.
Vi trådte ud af bilen og han hjalp med at bære Francisco op på værelset og ind i hans seng. "Tak for hjælpen," jeg åbnede døren og trådte med ham ud på gangen. Han smilede til mig og kiggede så til hver sin side for at tjekke om kysten var klar. Han lænede sig ind over mig og lod mig falde mod døren. Jeg ved ikke hvor lang tid vi stod op ad døren men for første gang i lang tid følte jeg mig glad.

"Nåh hvornår var i hjemme i går?" Lød det nysgerrigt fra Alex. Vi sad alle hved bordet og spiste morgenmad. "Jeg har absolut ingen idé, jeg var så stiv i går jeg husker fandeme ikke engang hvordan vi kom hjem," Francisco kiggede over på mig og grinte. Jeg smilede til ham og vendte så mit ansigt mod skålen. "Det lyder da hyggeligt, så længe i ikke slæber fremmede mennesker herind er jeg tilfreds," lød det måbende fra Lauren. Hun var vidst ikke i et for godt humør i dag.

Grace + UniDonde viven las historias. Descúbrelo ahora