KISACIK SPOİLER ve NOT

394 19 1
                                    

Multimedya --> Savaş'ın arabası (Porsce Panamera)

Savaş'tan

Kendimi silkeledim. Ne olduğunu idrak etmeliydim. Gerçekten ne oluyor? Biri bana anlatabilir mi? Şöyle bir etrafa baktığımda kollarımda baygın bir Rüya görmeyi beklemiyordum. Olanları hatırladığımda ne yapmam gerektiğini çözmeye çalıştım. Aptal kafam çalışmayacak zamanı bulmuştu. 'Kime ulaşabilirim?' diye düşünmeye başladığımda Yağız Abi geldi aklıma. Hass... Yağız Abi'nin bende numarası yok. Rüya'nın telefonu. Mutlaka onda vardır. Rüya'nın çantasını karıştırmaya başladım.

Anahtar, geç. Çikolata, geç de bir kız niye çantasında çikolata taşır ki? Neyse. Ruj, geç. Rimel, geç. Maskara, geç. Pudra, geç. Eyeliner, geç. Göz kalemi, geç. Bir kızınçantası nasıl dolar anlamış oldum. Ne gerek var ki bu kadar malzemeye?... Telefon yok kafayı yiyeceğim. Çantayı karıştırmaya devam ettim. Elime son olarak bir yumuşak bir sert şey çarptı. İlk olarak yumuşak olanı çıkarttım. Turuncu poşedin içinde bir şey var. Sanırım 'ped' deniyordu. Neyse. Sert şeyi çıkarabildiğimde zaferle gülümsedim. Telefonun açma- kapatma düğmesine basmamla ekran kilidini gördüm. Lanet telefon! Lanet ekran kilidi! Kendi telefonumu çıkarıp abim olacak insan müsvettesini aradım. Yağız Abi'nin yanında değilmiş. Çok önemli olduğunu ve hemen numarasını mesajla yollamasını emrettim. Müsvette yalnızca 'Tamam' dedi.

Arkadaşlar hikaye devam ediyor. Merak etmeyin. Şu anda bölümü mobilden paylaşıyorum. Şehir dışına çıktık -yazarlar olarak- . Bayramın son gününden beri şehir dışındayız. Yakında yeni bölümlerle karşınızda olacağız. Ama 3 kişi olarak. Öpüldünüz. :*

ODUN ÜNİVERSİTELİM !! {Askıda}Where stories live. Discover now