Bölüm -4-

627 35 7
                                    

Bu bölümü de yazarlardan biri olan " cezayirliseyma " ya ithaf ediyoruz. İyi okumalar :)

Savaş'tan

Rüya'nın arabasını göremiyordum. Ta ki acı bir fren sesi tüm yolu inletene kadar...

Rüya ile aramızdaki arabalardan Rüya'nın arkasındaki ve benim önümdeki araba kaza yapmıştı. Reflekslerim kuvvetli olduğu için ani bir fren yaparak kazadan kendimi kurtarmıştım. Peki ya Rüya'ya bir şey olmuş muydu? Hemen arabadan fırladım. Rüya belli ki kendini kurtarmıştı. Çünkü ben inene kadar inmiş arabasına geri biniyordu. Diğer şerite geçerek Rüya'yı takip ettim. Yaklaşık yarım saat süren bu yolculuğun sonunda bir uçurum kenarına geldik. Rüya yol boyunca hız yapmaya devam etmişti. Uçurumun kenarında arabadan indi. Ne yapmaya çalıştığını hâla çözemiyordum. Sonra bağırmaya başladı.

" Abii! Sen ne yaptığının farkında mısın? Bu benim için ne demek biliyor musun?"

" Savaş! Ya sen. Geldin, bir günde hayatımı altüst ettin."

Belli ki benim geldiğimi fark etmemişti.

" Psikopat Esat!!! Bana yaklaşma! Sevmiyorum seni anlasana! Sen seviyorsan sev! Karşılık bulamıyorsan vazgeç artık! Nefret ediyorum senden! Senin, özellikle babanın yüzünden hayattan soğudum be "

Rüya'nın dediklerini pür dikkat dinliyordum.

"Baban yüzünden benim sadece annem ve babam ölmedi. Orada beni de öldürdü. Böyle yaşanıyor mu sanıyorsun sen? Annesiz, babasız hayatın tadının tuzunun olmadığını bilmiyor musun? Neden karşıma çıkıp her seferinde bana bunu hatırlatıyorsun? Sen her karşıma çıktığında annem ve babamın ölümü geliyor gözümün önüne! Neden seni sevmiyorum sanıyorsun? Bu acı gerçekle benim her karşıma geçtiğinde beni tekrar öldürüyorsun. Anladın mı şimdi?!!"

" Anne, baba. Beni duyuyor musunuz? Geldim yine yanınıza. Affedin beni. Yine sinirliyim. Zaten genelde buraya sinirlendiğimde geliyorum. Çünkü benim sinir kaynağım burası. Sinirimin doğum yeri, sizin ölüm yeriniz."

Hıçkırıklarından konuşamaz hâle gelmişti. Artık sinirinin geçtiğini düşündüğüm için yanına gittim ve sarıldım. O da bana doğru döndü ve başını göğsüme koydu, hıçkırıkları devam ediyordu. Rüya'nın bir anda nefesi kesildi. Derin derin nefes almaya çalışıyordu. N'oluyordu ONA?!!

ODUN ÜNİVERSİTELİM !! {Askıda}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin