Part54

3.6K 283 2
                                    

Κατεβεικαμε κατω και τα παιδια μας περίμεναν στην είσοδο πιραμε ενα ταξι και πιγαμε στο κεντρο . Κατσαμε σε ενα φαστ φουνταδικο . Ο σερβιτόρος μας έδωσε τους καταλόγους και με κοίταξε ενω μου εκλισε το μάτι . Ο Daniel ΔΥΣΤΙΧΟΣ είδε αυτήν του την ΚΙΝΙΣΗ και ευτιχως που ο σερβιτόρος έφηγε γρήγορα . Γειρναει και με κοιτάει ενω τα αλλα παιδια είχαν σκάσει στα γέλια !!

" μολης ξανα ερθει θα κοιτάς αλλου !!" Μου λεει και με κοιτάζει απετιτικα

" ένταξη !!" Του λέω και κοιταω τον κατάλογο μου . Βρίσκουμε τι θα πάρουμε και σε δέκα λεπτα εχετε ξανα ο σερβιτόρος. Εγω περνω το κοινιτο μου και βλεπω τις ενημερώσεις στο φεισμπουκ .. Μολης καταλαβενω οτι έφηγε αγγαλιαζω τον Daniel και με φιλαει στον λεμο. Μετα απο κάμποση ωρα ερχετε το φαγητο εγω ξανα κοιτάω στο κηνιτο. Μας αφήνει το φαγητο και απο οτι ακούω ερχετε απο πανω μου με πλοισιαζει και μου δινει ενα χαρτακι. Εκει ηταν η στιγμη που το ποτιρι ξεχείλισε για τον όμορφο διπλα μου ! Σικονετε και πλοισιαζει απιλιτικα τον σερβιτόρο

" σκιψε και πιάσε το χαρτακι σου μην στο δοσω να το φας !!" Λεει και ο Πέτρος σικονετε .

" ένταξη ρε φίλε δεν ιξερα οτι ηταν πιασμενη "

" πάρε το χαρτακι σου και φυγέ !!" Του λεει πιο δυνατα . Ο σερβιτόρος σκιβει και το πιάνει . Και φεύγει . Ξανα καθοντε και οι δυο στο τραπέζι . Τοτε γιριζω και κοιταω τον Daniel . Αρχίσαμε να τρώμε ενω κανεις δεν μιλούσε . Μολης τελιοσαμε ολοι το φαγητο καθόμαστε και κοιτάμε ο ενας τον αλλο .

" πάμε ;;" Λεει ο Daniel και φενοταν ο εκνευρισμός του . Πληρονουμε και φεύγουμε . Περνουμε ταξι και γυρίζουμε στο ξενοδοχείο . Χερεταμε τα παιδια και ανεβενουμε στο δωμάτιο μας. Ο Daniel περνει κατι απο την τσαντα του και βγενει έξω . Με την φωρα που βγεικε καταλάβα οτι ειχε ακομα νεύρα . Ξευγαζω το μακιγιάζ μου και βάζω το υφάσματενιο μου σορτσακι με το ασπρο μου τιρανρακι . Και βγενω έξω . Τον βλεπω να καθετε στο μπαλκόνι στο τσαμι και να κοιτάει κατω . Μου ειχε γυρισμένη την πλάτη . Πήγενω και κάθομαι διπλα του . Κρατούσε ενα αναμενο τσιγάρο στο χέρι του και το έβαζε στο στόμα του . Γυρίζει και με κοιτάει .

" μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου !!"

" θέλω να μινω μονος μου !"

" θες να μου πεις λίγο τι έχεις ? "

" απλα φυγέ !! Πιγενε μεσα !!"

" με διοχνεις ;; "

" για λίγο γαμοτο μου !!" Δεν είπα τπτ απλα μπεικα μεσα και καθισα στο κρεβατι μου . Συγγνώμη κυριε Daniel που θελουμε να εισαι καλα ! Περνω το κηνιτο μου και βλεπω τις ενιμεροσεις . Μετα απο κανένα μισάωρο ερχετε ο Daniel στο δωμάτιο . Δεν του δίνω σιμασια και το βλέμμα μου δεν φεύγει απο την οθόνη του κηνιτου μου. Καθετε στο κρεβατι και εγω γιριζω πλευρό οστε να κάθομαι με την πλάτη στον Daniel . Δεν με ποραξε πολυ απλα δεν θέλω να μου μήλαει έτσι . Τοτε εσθανομαι τα χερια του να με ακουμπάνε απο την μέση και να με φέρνουν κοντα του . Χαμωγελαει και με κοιτάει .

" μου θιμοσες που σε εδιοξα ;;" Μου λεει και με κοιτάει σαν μπαμπάς που το μωράκι χτιπισε και του λεει να ειναι πιο προσεχτικο

" ναι !! "

" συγγνώμη !! Αλλα στην σκέψη οτι αυτός σε κοίταζε εστι τρελενομε γαμωτο μου ! "

" βρε ! Εγω εσένα αγαπάω . Δεν κατάλαβενεις οτι είμαι δικη σου ;;"

" το ξερω ! Και εγω είμαι δικός σου αγαπη μου ! Σε αγαπάω μικρη μου !!" Μου λεει και με φιλαει . Τον περνω αγγαλια και ΧΑΝΟΜΑΙ στην μεγαλη αγγαλια του . Ειναι τοσο ομορφα στην αγγαλια του. Εχει τόσο δυνατα χερια που πραγματικα εσθανομαι ασφαλια . Με φιλαει στο λεμο και καθε φιλι του ειναι τοσο μαγευτικο . Τοσο ποθιτο απο εμένα . Γιριζω και δίνουμε ενα φιλι στο στόμα . Ξανα γιριζω στην προηγούμενη θέση και βολεύομαι στην αγγαλια του!!

" να κοιμηθούμε μια ωρα και μετα να βγούμε με τα παιδιά !"

" ένταξη καρδια μου !!"

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα