Part16

4.4K 362 5
                                    

Χτίπαει το κουδούνι και ανεβενω πανω στην ταξη . Ποοο παλι με τον βλακα ! Καθομε στην θέση μου ενω με παρακολουθεί . Βλεπω τον Νικόλας να καθετε στο πισω θρανία και μολης με βλέπει γειρναει απο την άλλη . Γαμωτο μου . Κάθομαι στην θέση μου και ο Daniel μου πιάνει το πόδι ! Άντε παλι !

" τι θες γαμωτο ? "

" επιδη τσακοθεικες με τον γκομενο δεν σημενει οτι θα μου φωναζεις και εμένα ! "

" για εσένα τσακοθεικα με τον ' γκομενο ' επιδη δεν θέλω να ζηλευεις ! Αλλα ουτε αυτο δεν μπορείς να εκτιμήσεις ! Τοσο μαλακας εισαι ! "

" εεε μην με βριζεις γαμοτο ! Δεν το ειξερα!!!"

" ξέρεις τι δεν ξέρεις ? "

" τι? "

" να αγαπας ." Του λέω και σικονομε και φεύγω δεν θα κανω μάθημα σημερα ! Ευτιχως δεν ειχε ερθει ο καθιγιτης . Πιρα την τσαντα μου και βγεικα έξω . Κατεβεικα κατω και έκατσα σε ενα παγγακι . Πως γεινετε να μου την σπάει τοσο αυτο το παιδι ? πως γίνετε γαμωτο . Έβαλα τα ακουστικα μου και άκουγα το τραγούδι των maroon 5 - animals .. Δεν αντέχω ! Ολα σκατα ! Είχα ξαπλοσει πανω στο παγγακι και εκλεγα ! Εκλεγα εγω ! Ποια εγω που δεν έδεινα δεκάρα για τα αγόρια ! Και τωρα κλαίω ... Τι να πω που καταντισαμε... Τοτε εσθανομε ενα χέρι να με άκουμπαει στον ομο .

"Τι θες ? "

" γιατι κλαις γαμωτο μου;;"

" θα κανω οτι θέλω φυγέ ! "

" δεν θέλω να φύγω !!"

" παράτα με ! "

" Σ'αγαπω δεν μπορω !" Το ειπε η το αυτι μου ακούει οτι θελει

" πως μπορείς να λες αυτήν την λέξη ;;"

" οταν την νιώθω θα την λέω και τωρα το νιώθω γαμωτο για πρωτη φορα ! " δεν μπόρεσα να πω τπτ βασικα δεν πρόλαβα . Με απιασε απο την μέση και άρχισε να με φιλαει . Το φιλι δεν ηταν παθιασμενο . Ηταν γλυκο απαλό . Μολης τέλειοσε το φιλι με κοίταξε στα ματια και μου χαμογέλασε . Με αυτο το χαμωγελο που με τρελενει ...

" λίπον .. Θέλω να σου πω άμα θα ήθελες .... Να ......

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα