Classmates

9 0 0
                                    

"Evet arkadaşlar Emma'ya merhaba diyin."

"Meeerhabaaa Emma"

"3. Sınıflar gibisiniz!" Dedi hoca.

Evet yeni okula geçmiştim. Daha doğrusu yeni şehire taşındık. Yeni insanlar hayatıma renk katabilirdi. Okul güzeldi insanlar çok fazla çocuksu kalmıştı ama ben öyle biri değildim bu sınıfın neşesini emer gibi bir halim vardı. Burnumda piercing saçlarım gri. Sadece bir çocuk ilgimi çekmişti oda benim gibiydi onunda dudağında ve kaşında Piercing vardı. Bu sınıf fazla çocuksa herkesde çiçekli yeşil elbise. Erkekler inek kazakları giymiş. Bu sınıfa hiç uymuyordum. Okul bittikten sonra bir spor kulubüne ve kickbox kursuna yazıldım. Sonra eve gelince yeni sitemizin arka tarafına gittim. Telefonumu elime alıp tam Eko fresh/Sido -gheddo şarkısını açtığım sırada şu ilgimi çeken çocuğu gördüm. Yanıma geliyordu.

"Ne işin var burda?" Diye sordu bana.
"Buraya taşındık." diye kısa kestim.

O sırada cebimden sigara paketini ve çakmağı çıkardım. Çocuğa uzatıp isteyip istemediğini sordum. İçinden bir sigara alıp sağol dedi. Bende bir sigara alıp yaktım. Elinde iki şişe bira vardı. Bu çocuğu sevdim.

"İstermisin?" Diye sordu birayı uzatırken.
"Olur sağol." dedim ve bir birayı aldım.
"Bu arada ben Aurel." dedi.
"Bende Aurora.Aslında Emma ama çok cici kız Aurora daha güzel bana Aurora de." dedim. Oda kafasını salladı. Biz baya konuşmaya başladık saatler su gibi akıp geçiyordu. Bana o okuldakilerin "iyilik meleği" olduğunu ve onunda meleklerin arasına düşmüş bir şeytan olduğunu söyledi. Ben gülünce o da güldü. Sanırım iyi arkadaş olmuştuk. İkimizinde berbat hayatları vardı aslında o kadar kötü değildi. Sadece bizim ruhumuz böyleydi. Bir sonraki gün okula gittiğimde sınıf bom boştu aslında değildi. Aurel burdaydı çünkü beraber gelmiştik. En arka ikiliye oturduğumuzda Aurel kolunu boynuma doladı ve fotoğraf çekti. Bende gülüp önüme döndüm sınıfa hoca gelmişti ama bizim için önemli değildi. Okul bitince ben eve yürüyerek döndüm. Sonra spor çantamı alıp içine kıyafet koydum ve kickbox kursuna doğru gitmek için motoruma bindim. Evet direk motor almıştım. Kursun oraya geldiğimde tek kız olduğumu fark ettim . Ama Aurel de burdaydı.

"Aurel?" Diye şaşkınca sordum.

"Aurora beni takip mi ediyorsun sen? Diye bir sorunca şaşırdım.

"Seni niye takip ediyim ki?" Diye sorusuna soru ile cevap verdim.

Bakarmısınız ne kadar çok ortak noktamız var. Aynı sitedeyiz aynı sınıftayız kaçma noktalarımız aynı melekler içindeki şeytanlarıx ve kickboxtayız...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İKİ KÖTÜWhere stories live. Discover now